Mysole steunzolen

Mysole Steunzolen

Inlegzolen voor dagelijks gebruik

Steunzolen dagelijks gebruik

Ondersteuning en comfort net dat extra steuntje in de rug.

Inlegzolen voor sporters

Sportzolen

Voorkom sportblessures door extra stabiliteit en ondersteuning.

Inlegzolen voor speciale voetklachten

Speciale steunzolen

Inlegzolen en applicaties voor specifieke voetklachten.

Inlegzolen voor werkschoenen

Werkzolen

Optimale ondersteuning bij langdurig staan en lopen.

Advies nodig bij het kiezen van de juiste steunzolen?

Een goede steunzool is afgestemd op klachten aan je voeten en houden ook rekening met je loopgedrag. Echter, ook zonder klachten zijn Mysole steunzolen een goede investering voor je dagelijkse energielevel door de invloed die ze hebben op je houding en loopgedrag.

Zoolkeuze hulp

Vraag het de experts

Tijdens werkdagen geven onze experts je graag advies bij het maken van de juiste keuze. Gebruik de chat of bel ons op: +31 (0)416 20 91 70

Ma08.30u16.30u
Di08.30u16.30u
Wo08.30u16.30u
Do08.30u16.30u
Vr08.30u16.30u

Mysole voor elke gelegenheid de juiste steunzool

In nauwe samenwerking met podologen en podotherapeuten is het Mysole programma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit een serie hoogwaardige steunzolen die speciaal gemaakt zijn voor specifieke toepassingen zoals werken, sporten en vrije tijd. Alle steunzolen zijn toegespitst op veel specifieke toepassingen en situaties. Ze bieden de voet ondersteuning, comfort en bovendien hebben ze een positieve invloed op prestaties en de preventie van voet- en lichaamsklachten.

Mysole Daily

Mysole Daily

Extra ondersteuning bij dagelijkse activiteiten

Onze voeten dragen ons een leven lang. Daarvoor verdienen ze alle steun en aandacht. Mysole Daily inlegzolen bieden extra ondersteuning en comfort en helpen je daarmee comfortabel de dag door te komen.

Mysole Sport

Voorkom sportblessures met Mysole sport steunzolen.

Gun jezelf de perfecte inlegzool voor jouw favoriete sport. Mysole Sport biedt steunzolen met speciale ondersteuning en stabiliteit die je helpen om blessures tijdens het sporten te voorkomen.

Mysole Sport
Mysole Work

Mysole Work

Optimale ondersteuning tijdens je werk.

Wie veel loopt of lang moet staan, voelt dat het lichaam het zwaar heeft. Goede ondersteuning werkt preventief bij het voorkomen van voet, enkel, rug- en nekklachten.

Mysole Special

Voorkom sportblessures met Mysole sport steunzolen.

Heb jij last van vermoeide benen of branderige voeten? Of heb je een klein verschilletje in beenlengte? Kies dan voor Mysole Special steunzolen. Deze steunzolen zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met podologen, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers. 

Mysole Special
Mysole inlegzolen voor wandelen

Voor elke voetklacht hebben we een steunzool.

Voetklachten kunnen met Mysole steunzolen daadwerkelijk verdwijnen. Met Mysole wordt namelijk het draagcomfort verhoogd. Het innovatieve en anatomische verantwoorde ontwerp geeft optimale ondersteuning waardoor voet- en lichaamsklachten preventief worden tegengegaan of in veel gevallen zelf verdwijnen. Daarnaast verlengt de inlegzool ook nog eens levensduur van je schoenen. Genoeg redenen om dagelijks op Mysole steunzolen te lopen.

Met inmiddels meer dan 40 verschillende steunzolen is Mysole is het antwoord op de meest voorkomende voetklachten zoals; Hielspoor, achillespeesklachten, voorvoetklachten en/of vermoeide benen.  Ervaar je klachten tijdens het lopen? Heb je regelmatig pijn aan de voeten? Of wil je juist voetklachten voorkomen. Ook voor jou hebben we geschikte en passende steunzolen, zodat je weer met plezier kunt staan en lopen.

Geniet ook van onze kennis over…

Voorkom blessures en voetklachten

Preventie met de juiste steunzolen

Je voeten worden voortdurende belast. Bepaalde bewegingen tijdens werk of sport leiden tot zwaardere belasting waardoor klachten misschien versterkt worden. Inlegzolen werken preventief bij bijvoorbeeld rug, nek of heupklachten. Wij geven je graag wat tips……

Veelvoorkomende voetklachten

Veel voorkomende Voetklachten

Dagelijks pijn aan je voeten ervaren is niet prettig en bovenal helemaal niet nodig. De meest voorkomende voetklachten met de daarbij passende Mysole steunzolen hebben wij voor je op een rijtje gezet……

Inlegzolen hoe te gebruiken

Onderhoud van je inlegzolen

Onze steunzolen hebben een lange levensduur. De kwaliteit van Mysole is gegarandeerd, maar heeft evenals bij schoenen ook onderhoud nodig. Wil je weten hoe je de levensduur van Mysole steunzolen kunt verlengen, bekijk ons advies……

Artikelen voor mensen die inlegzolen dragen

Blog

Regelmatig schrijven we over de laatste trends en ontwikkelingen. Verder komen andere artikelen over steunzolen, klachten, comfort en andere leuke weetjes in onze blog artikelen aan bod……

Item added to cart.
0 items - 0,00