Mysole steunzolen

Mysole Steunzolen

Inlegzolen voor speciale voetklachten

Speciale steunzolen

Inlegzolen en applicaties voor specifieke voetklachten.

Inlegzolen voor werkschoenen

Werkzolen

Optimale ondersteuning bij langdurig staan en lopen.

Advies nodig bij het kiezen van de juiste steunzolen?

Een goede steunzool is afgestemd op klachten aan je voeten en houden ook rekening met je loopgedrag. Echter, ook zonder klachten zijn Mysole steunzolen een goede investering voor je dagelijkse energielevel door de invloed die ze hebben op je houding en loopgedrag.

Zoolkeuze hulp

Vraag het de experts

Tijdens werkdagen geven onze experts je graag advies bij het maken van de juiste keuze. Gebruik de chat of bel ons op: +31 (0)416 20 91 70

Ma08.30u16.30u
Di08.30u16.30u
Wo08.30u16.30u
Do08.30u16.30u
Vr08.30u16.30u

Mysole voor elke gelegenheid de juiste steunzool

In nauwe samenwerking met podologen en podotherapeuten is het Mysole programma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit een serie hoogwaardige steunzolen die speciaal gemaakt zijn voor specifieke toepassingen zoals werken, sporten en vrije tijd. Alle steunzolen zijn toegespitst op veel specifieke toepassingen en situaties. Ze bieden de voet ondersteuning, comfort en bovendien hebben ze een positieve invloed op prestaties en de preventie van voet- en lichaamsklachten.

Mysole Daily

Mysole Daily

Extra ondersteuning bij dagelijkse activiteiten

Onze voeten dragen ons een leven lang. Daarvoor verdienen ze alle steun en aandacht. Mysole Daily inlegzolen bieden extra ondersteuning en comfort en helpen je daarmee comfortabel de dag door te komen.

Mysole Sport

Voorkom sportblessures met Mysole sport steunzolen.

Gun jezelf de perfecte inlegzool voor jouw favoriete sport. Mysole Sport biedt steunzolen met speciale ondersteuning en stabiliteit die je helpen om blessures tijdens het sporten te voorkomen.

Mysole Sport
Mysole Work

Mysole Work

Optimale ondersteuning tijdens je werk.

Wie veel loopt of lang moet staan, voelt dat het lichaam het zwaar heeft. Goede ondersteuning werkt preventief bij het voorkomen van voet, enkel, rug- en nekklachten.

Mysole Special

Voorkom sportblessures met Mysole sport steunzolen.

Heb jij last van vermoeide benen of branderige voeten? Of heb je een klein verschilletje in beenlengte? Kies dan voor Mysole Special steunzolen. Deze steunzolen zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met podologen, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers

Mysole Special
Mysole inlegzolen voor wandelen

Voor elke voetklacht hebben we een steunzool.

Voetklachten kunnen met Mysole steunzolen daadwerkelijk verdwijnen. Met Mysole wordt namelijk het draagcomfort verhoogd. Het innovatieve en anatomische verantwoorde ontwerp geeft optimale ondersteuning waardoor voet- en lichaamsklachten preventief worden tegengegaan of in veel gevallen zelf verdwijnen. Daarnaast verlengt de inlegzool ook nog eens levensduur van je schoenen. Genoeg redenen om dagelijks op Mysole steunzolen te lopen.

Met inmiddels meer dan 40 verschillende steunzolen is Mysole is het antwoord op de meest voorkomende voetklachten zoals; Hielspoor, achillespeesklachten, voorvoetklacht en/of vermoeide benen.  Ervaar je klachten tijdens het lopen? Heb je regelmatig pijn aan de voeten? Of wil je juist voetklachten voorkomen. Ook voor jou hebben we geschikte en passende steunzolen, zodat je weer met plezier kunt staan en lopen.

Item added to cart.
0 items - 0,00