Betalen met Mollie

Bij Mysole betaal je via Mollie

Mollie regelt voor meer dan 28.000 bedrijven de online betalingen op het internet. Mollie is pionier in online betalingen. De toewijding aan betalingsverkeer, passie voor technologie en alles wat daarbij hoort, zit in ons bloed- aldus Mollie.

De veiligheid van Mollie

Beveiligd op bankniveau
Ook al is Mollie geen bank, we nemen geld minstens zo serieus. Zeker jouw geld. Daarom leggen we onszelf de hoogste veiligheidseisen op.
Gebouwd op vertrouwen
Veiligheid is de norm in alles wat Mollie doet. Van data tot de screening van medewerkers. Vele klanten vertrouwen Mollie hun geld en gevoelige gegevens toe.
Permanent toezicht
De Nederlandsche Bank stelt hoge eisen aan de veiligheid, betrouwbaarheid en stabiliteit van betaalinstellingen. Uiteraard voldoet Mollie aan deze normen.
Industry standards
Mollie is PCI ISO-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop Mollie de veiligheid van de transacties voor klanten en consumenten heeft geregeld.
Ultieme dataprotectie
Al je gegevens staan gegarandeerd op Europese servers in extreem beveiligde ruimtes onder toezicht van een NOC-team.

iDEAL

Je betaling verloopt via iDEAL. De dienst iDEAL is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen en is eigendom van Currence.
Kosten iDEAL
Mysole betaalt de kosten van je iDEAL-betaling

Achteraf betalen via Klarna

Achteraf betalen bij onlineaankopen is een wettelijke plicht, Klarna voert voor Mysole het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en eenvoudig vanaf uw smartphone. In de onlineomgeving Mijn Klarna kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Klarna houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacystatement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen over achteraf betalen altijd contact opnemen met Klarna. Let op achteraf betalen met Klarna is niet gratis!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00