Voor 15u besteld, zelfde dag verzonden

max 4,95 verzendkosten

GRATIS retourneren

Ondersteunende inlegzolen

Wij helpen je graag om de beste keuze te maken.

Mysole-inlegzool-daily

Ondersteunende inlegzolen voor al je dagelijkse activiteiten met Mysole Daily

Werken, sporten, wandelen – in al onze dagelijkse bezigheden worden onze voeten flink belast. Onze voeten dragen ons een leven lang de dag door. Bij iedere stap wordt ons lichaamsgewicht met een kracht van 2 á 3 keer op onze voeten en enkels uitgeoefend. We nemen gemiddeld zo’n 6.000 stappen per dag, dus het is vrij logisch dat iedereen wel eens last heeft van voetklachten. Tijdens het sporten is die belasting nog zwaarder. Maar liefst 75% van de Nederlandse bevolking geeft aan wel eens last te hebben van voetklachten.

Wat niet helpt, is dat de meeste schoenen tegenwoordig vaak zo goedkoop mogelijk worden geproduceerd. In de schoenen worden standaard zooltjes ingelegd die je voeten niet of nauwelijks ondersteunen. Hierdoor kun je pijnklachten ervaren die tot in je hele lichaam doorwerken. Daarom hebben we samen met artsen, sportmedisch specialisten, podologen en podotherapeuten voor de meest voorkomende voetklachten een passende inlegzool ontwikkeld. Samen hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de meest voorkomende voetklachten en hoe deze met de juiste Mysole steunzolen voorkomen worden.

Mysole Daily

Meer comfort en ondersteuning tijdens dagelijkse activiteiten.

Mysole Sport

Presteer maximaal door extra ondersteuning en stabiliteit.

Mysole Work

Uitermate geschikt voor optimale ondersteuning tijdens je werk.

Mysole Special

Applicaties en inlegzolen ontwikkeld voor specifieke voetproblemen.

Voetklachten leiden tot klachten door je hele lichaam

Daarnaast zijn onze inlegzolen niet alleen voordeliger dan op maat gemaakte zolen, ze voorkomen ook dat voetklachten zich uitbreiden naar knie-, rug-, heup- of nekklachten. Net als de fundering van een huis, zijn je voeten de basis voor je hele houding. Pijn aan je voeten is niet nodig en kun je voorkomen door op tijd onze inlegzolen aan te schaffen.

Voor iedere voet een gepaste inlegzool

Mysole Daily biedt inlegzolen voor iedere schoen en iedere situatie. Je hebt bij ons keuze uit maar liefst 40 verschillende inlegzolen. Iedere voet is namelijk anders. Ben je op zoek naar inlegzolen voor hakken? Of ben je juist op zoek naar inlegzolen voor sportieve schoenen? Mysole Daily inlegzolen zijn geschikt voor allerlei dagelijkse werkzaamheden: van huishoudelijke taken tot buiten de deur afspreken met vrienden. In ons ruime assortiment vind je zeker een inlegzool die goed past bij jou.

Onze inlegzolen zorgen voor een betere drukverdeling van je voet. Hierdoor verandert de houding van je lichaam en worden pijnklachten verminderd of voorkomen. Door het innovatieve en anatomisch verantwoorde ontwerp van Mysole en het gebruik van superieure materialen, ervaar je meer comfort dan ooit tevoren. Een ander bijkomend voordeel is dat Mysole inlegzolen ook nog eens de levensduur van je schoenen verlengen.

Welke inlegzolen passen het beste bij jou?

Een goede inlegzool is afgestemd op de voet, eventuele klachten aan de voet en houden daarnaast ook rekening met het loopgedrag. Je leest het goed: eventuele klachten, want ook als je geen voetklachten hebt, kunnen inlegzolen een goede werking hebben op het loopgedrag en de houding. Je hele lichaam heeft dus baat bij goede zolen.

Het antwoord op de vraag: ‘heb je inlegzolen nodig?’, is dus altijd: ja! Goede Inlegzolen bieden namelijk ondersteuning, grip in de schoenen en zorgen bovendien voor meer demping. Welke inlegzolen heb jij nodig? Mysole geeft je graag advies. Chat of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur met één van onze medewerkers T:0416 20 91 70. Zij helpen jou graag op weg met het vinden van de ideale inlegzool!

Mysole-inlegzool-daily

Comfortabele en ondersteunende inlegzolen die je dagelijks leven (weer) aangenaam maken

Of je nu de hond uitlaat of een feestelijk uitje hebt, Mysole biedt ondersteuning en comfort voor je voeten tijdens al je dagelijkse bezigheden. Met Mysole Daily inlegzolen worden pijnklachten verleden tijd. Wanneer je Mysole inlegzolen draagt, zul je je al gauw afvragen wat je al die tijd zonder hebt gedaan. Heb je last van pijnlijke voeten? Bekijk dan snel welke van onze inlegzolen je van je pijn af helpen.

Wat klanten over Mysole zeggen

De Mysole Running is een zool, die perfect corrigeert en dempt. Ik heb geen blessures meer sinds ik ze gebruik.

Jurgen
Sint Maartensdijk

Ik was best wel kritisch maar de Mysole Multisorb zijn hele fijne inlegzolen. Ik heb al twee jaar last van hielspoor en draag ze iedere dag met goed resultaat. Veel minder pijn ,licht van gewicht en nemen goed vocht op. Kortom fijne zooltjes

Busverkoopster
Auto Hoogenboom, Rotterdam

De MYSOLE Anatomical gaf een enorme pijnverlichting bij mijn doorgezakte voet. Binnen een maand was ik van mijn voetklachten af.

Jeroen Snijboom
Werknemer bij Lab-050