VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
Home | Inlegzolen | Beenlengteverschil

Inlegzolen voor beenlengteverschil

Mysole inlegzolen, zoals heellifts en neutral wedges, bieden effectieve oplossingen voor mensen met een beenlengteverschil. Deze inlegzolen helpen bij het herstellen van balans, comfort en een gelijkmatige loopcyclus, wat essentieel is voor het voorkomen van pijn en verdere complicaties.

Beenlengteverschil

Wat is beenlengteverschil?

Een beenlengteverschil betekent dat je benen niet even lang zijn. Dit verschil kan voorkomen in je bovenbeen, onderbeen of beide, wat leidt tot een scheefstand van het bekken en kromming van de rug. De oorzaken van een beenlengteverschil kunnen aangeboren zijn, tijdens de groei ontstaan of het gevolg zijn van een ongeluk of botbreuk.

Gevaren bij beenlengteverschil

Veel mensen merken een klein beenlengteverschil (minder dan 1,5 cm) niet op omdat het lichaam dit onbewust compenseert. Echter, bij een groter verschil (meer dan 1,5 tot 2 cm) worden de symptomen duidelijker en moeilijker te compenseren. Veelvoorkomende klachten zijn pijn door scheefstand van de rug, op de tenen lopen om het lengteverschil op te vangen en mank lopen, wat abnormale druk op gewrichten veroorzaakt en kan leiden tot pijn in rug, heupen, knieën of enkels.

Ondersteuning bij beenlengteverschil

Bij klachten door beenlengteverschil zijn er verschillende oplossingen, waaronder chirurgische ingrepen zoals groeistop, been verkorten of verlengen. Deze ingrepen vergen vaak een langdurig herstel. Een minder ingrijpende oplossing is het verhogen van de hak door het gebruik van een beenlengteverschil zooltje.

Mysole inlegzolen als oplossing

Mysole biedt specifieke inlegzolen die ontworpen zijn om comfort en balans te herstellen bij beenlengteverschil. De heellift zolen passen de hak van de schoen aan één zijde aan, wat helpt bij het corrigeren van asymmetrie in beenlengte, het herstellen van een gelijkmatige loopcyclus en het verminderen van druk op gewrichten. Hierdoor worden rug- en heupklachten vaak voorkomen. Heellift zolen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes (3, 5, 8 en 10 mm) om aan specifieke behoeften te voldoen.

De Special Neutral Wedge is een inlegzool die de voet in een neutrale positie houdt, ongeacht het hoogteverschil. Dit biedt stabiliteit en comfort tijdens het lopen, wat zorgt voor een natuurlijke en evenwichtige stap.

Voordelen van Mysole inlegzolen

De inlegzolen van Mysole zijn maatwerk en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Ze zijn discreet en gemakkelijk te integreren in verschillende soorten schoenen, waardoor mensen met een beenlengteverschil hun mobiliteit kunnen verbeteren en dagelijkse activiteiten comfortabel kunnen uitvoeren.

Een beenlengteverschil zooltje biedt een niet-chirurgische, effectieve oplossing voor het verbeteren van balans en comfort bij beenlengteverschil, waardoor je dagelijks leven aanzienlijk verbetert.

Mysole inlegzool Special Heellift

Heellifts

 • Functie: Past de hak van de schoen aan één zijde aan
 • Voordelen:
  • Corrigeert asymmetrie in beenlengte
  • Herstelt een gelijkmatige loopcyclus
  • Vermindert druk op gewrichten
  • Helpt rug- en heupklachten te voorkomen
 • Beschikbaarheid: Verkrijgbaar in 3, 5, 8 en 10 mm

Special Neutral Wedge

 • Functie: Houdt de voet in een neutrale positie ongeacht het hoogteverschil
 • Voordelen:
  • Biedt stabiliteit en comfort tijdens het lopen
  • Zorgt voor een natuurlijke en evenwichtige stap

Eenvoudig online zooltjes voor beenlengteverschil bestellen

Veel sportwinkels, schoenenzaken en schoenmakers verkopen de zolen van Mysole. De dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt is snel en gemakkelijk te vinden op onze pagina met verkooppunten. Je kunt echter eenvoudig en snel online bestellen en je ontvangt de Mysole inlegzolen voor beenlengteverschil gewoon bij je thuis of bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Heb je nog vragen voordat je je bestelling plaatst, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen voor advies op maat. Telefoon: 0416 20 91 70 of een stuur een mail naar: support@mysole.nl

Let op: De inhoud op deze pagina geeft algemene informatie over beenlengteverschil zooltje en is geen vervanging voor medisch advies. Bij aanhoudende pijn en klachten, raadpleeg altijd een arts of specialist voor de juiste diagnose en behandeling.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00