Werkdagen VOOR 15u BESTELD zelfde dag verzonden
GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
Werkdagen VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
Home | Inlegzolen | Gelzolen

Waarom gelzooltjes niet helpen bij voetklachten en Mysole inlegzolen wel

Gelzooltjes bieden niet de noodzakelijke stabiliteit en demping om voetklachten effectief te verhelpen. In tegenstelling hiermee zijn Mysole inlegzolen ontworpen met stevige materialen zoals EVA en voorzien van een ergonomisch ontwerp en stabiliserende hielcup. Deze kenmerken zorgen voor de juiste ondersteuning en demping, wat leidt tot minder voetklachten en verbeterd comfort. Hierdoor zijn Mysole inlegzolen een effectieve oplossing voor het verlichten en voorkomen van voetproblemen.

Gelzooltjes geaakt van siliconen

Gelzooltjes

Gelzooltjes zijn inlegzolen gemaakt silicone materiaal. Officieel zijn ze ontworpen om voetklachten zoals hielspoor te verminderen of te verhelpen, maar tegenwoordig gebruiken inlegzolen fabrikanten de siliconen voor schokdemping en comfort. Je ziet daarom steeds vaker dat mensen gelzooltjes in hun schoenen voor extra comfort, want door hun veerbaarheid voelen gelzooltjes zacht en comfortabel aan.

Voetklachten verdwijnen niet met gelzooltjes

Ondanks het comfortabele gevoel bieden gelzooltjes geen vering of demping. Omdat gel meebeweegt, biedt het geen stabiliteit voor je voeten. Stabiliteit is essentieel om voetklachten te verminderen. Door stabiliteit en demping neemt de druk onder je voeten af. Het aanvankelijke comfort van gelzooltjes kan uiteindelijk leiden tot een verergering van je klachten.

Waarom Mysole inlegzolen wel helpen

Stevige materialen

Mysole inlegzolen zijn gemaakt van stevig materiaal zoals EVA. EVA is licht maar sterk, en staat bekend om zijn goede schokabsorptie, wat zorgt voor uitstekende demping. Dit maakt EVA comfortabel en ideaal voor voetondersteuning.

Ingebouwde hielcup

Veel Mysole inlegzolen hebben een speciale ingebouwde hielcup. Deze hielcup biedt niet alleen ondersteuning tijdens het wandelen, maar geeft ook stabiliteit aan de achter-, midden- en voorvoet.

Ergonomisch ontwerp

Mysole inlegzolen zoals de Special Anatomical, Sneaker Plus, Daily Arches en Special Stabilizer zijn ergonomisch ontworpen om uitstekende stabiliteit te bieden.

Mysole Special Stabilizer inlegzolen voor extra stabiliteit
Mysole Special Stabilizer inlegzolen voor extra stabiliteit

Voordelen van Mysole inlegzolen

  • Gelijkmatige Drukverdeling: De inlegzolen verdelen de druk gelijkmatig over de voet, wat helpt bij het voorkomen van pijnlijke drukpunten.
  • Stevige Ondersteuning: Ze bieden stevige ondersteuning aan de voetboog, wat belangrijk is voor de juiste voetstand.
  • Stabiliserende Hielcup: De ingebouwde hielcup stabiliseert de voet, wat de kans op blessures vermindert.
  • Schokabsorberende Materialen: Deze materialen verminderen de impact op gewrichten en verhogen het comfort.
  • Correctie van Voetstand: Door de voetstand te corrigeren, voorkomen deze inlegzolen overbelasting en verbeteren ze de voetstabiliteit, wat leidt tot minder vermoeidheid en pijn.

Eenvoudig online gelzooltjes bestellen

Veel sportwinkels, schoenenzaken en schoenmakers verkopen de zolen van Mysole. De dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt is snel en gemakkelijk te vinden op onze pagina met verkooppunten. Je kunt echter eenvoudig en snel online bestellen en je ontvangt de Mysole gelzooltjes gewoon bij je thuis of bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Heb je nog vragen voordat je je bestelling plaatst, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen voor advies op maat. Telefoon: 0416 20 91 70 of een stuur een mail naar: support@mysole.nl

Let op: De inhoud op deze pagina geeft algemene informatie over gelzooltjes en is geen vervanging voor medisch advies. Bij aanhoudende pijn en klachten, raadpleeg altijd een arts of specialist voor de juiste diagnose en behandeling.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00