Mysole Sport Soccer

Maximaal presteren met Mysole Sport

Heb jij last van pijnlijke voeten tijdens het sporten? Of ben je op zoek naar goede inlegzolen om voetklachten tijdens of door het sporten te voorkomen? Dan zit je hier goed!

Als sporter vraag je veel van je voeten. Voetklachten hebben vaak een externe oorzaak zoals het soort schoenen dat je draagt. Een goede schoen is voor een sporter onmisbaar. Helaas biedt een goed gekozen schoen niet altijd het gewenste resultaat. Juist daar biedt Mysole de oplossing: comfortabele, ondersteunende en anatomisch verantwoorde inlegzolen. De innovatieve Mysole inlegzolen zijn ontwikkeld samen met podologen en podotherapeuten die als geen ander weten hoe voetklachten ontstaan en worden voorkomen.

Een verkeerde pasvorm veroorzaakt blessures door je hele lijf

We kunnen het belang van goede inlegzolen niet genoeg benadrukken. Je doet jezelf geen plezier met schoenen die een slechte pasvorm hebben en onvoldoende steun bieden. Een verkeerde pasvorm van je schoenen veroorzaakt namelijk niet alleen voetklachten, maar ook rug-, knie- en heupklachten. Je voeten dragen namelijk dag in dag uit je volledige lichaamsgewicht. Met wandelen gebruik je veel meer dan alleen je voeten; je gebruikt je hele lichaam. Tijdens het sporten is deze druk op je voeten nog veel hoger. Sporters hebben daardoor een nog grotere kans op blessures en prestatieverminderingen.

Om je sportplezier te verbeteren en de kans op sportblessures zo klein mogelijk te maken is het dus nodig om veel aandacht aan je voeten te besteden. Mysole inlegzolen verhogen je comfort tijdens het sporten en verkleinen je kans op sportblessures. Mysole biedt een ruim assortiment aan inlegzolen. Je hebt bij ons keuze uit maar liefst 40 verschillende inlegzolen. Iedere voet en situatie is immers anders. De ene persoon presteert het beste met weinig tot geen schokdemping. Voor andere mensen werkt dit juist averechts.

Mysole Sport Racketsport

Mysole Sport biedt een oplossing voor de meest voorkomende klachten die podologen dagelijks tegenkomen

Of je nu een fanatieke hardloper bent, veel wandelt of juist aan indoorsport doet, Mysole heeft voor iedere sporter de ideale inlegzolen die je voeten optimaal ondersteunen en comfort bieden. Een investering in Mysole inlegzolen is de beste stap die je kan zetten in het verzorgen van je voeten. Wanneer je Mysole inlegzolen draagt, zul je al gauw merken dat je niet meer zonder kunt. Je gunt jezelf toch ook optimaal comfort en plezier? Je voeten zullen je dankbaar zijn.

Welke inlegzolen passen het beste bij jou?

Een goede inlegzool is afgestemd op de voet, eventuele klachten aan de voet en houden daarnaast ook rekening met het loopgedrag. Je leest het goed: eventuele klachten, want ook als je geen voetklachten hebt, kunnen inlegzolen een goede werking hebben op het loopgedrag en de houding. Je hele lichaam heeft dus baat bij goede zolen.

Het antwoord op de vraag: ‘heb je inlegzolen nodig?’, is dus altijd: ja! Goede Inlegzolen bieden namelijk ondersteuning, grip in de schoenen en zorgen bovendien voor meer demping. Welke inlegzolen heb jij nodig? Mysole geeft je graag advies. Chat of bel op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur met één van onze medewerkers T:0416 20 91 70. Zij helpen jou graag op weg met het vinden van de ideale inlegzool!

Wat klanten over Mysole zeggen

De Mysole Running is een zool, die perfect corrigeert en dempt. Ik heb geen blessures meer sinds ik ze gebruik.

Jurgen
Sint Maartensdijk

Ik was best wel kritisch maar de Mysole Multisorb zijn hele fijne inlegzolen. Ik heb al twee jaar last van hielspoor en draag ze iedere dag met goed resultaat. Veel minder pijn ,licht van gewicht en nemen goed vocht op. Kortom fijne zooltjes

Busverkoopster
Auto Hoogenboom, Rotterdam

De MYSOLE Anatomical gaf een enorme pijnverlichting bij mijn doorgezakte voet. Binnen een maand was ik van mijn voetklachten af.

Jeroen Snijboom
Werknemer bij Lab-050