Voor 15u besteld, zelfde dag verzonden

max 4,95 verzendkosten

GRATIS retourneren

terug in de tijd

Mysole inlegzolen zijn ontstaan vanuit de kennis die is opgedaan uit de Podo-wereld. De grondbeginselen liggen bij de familie Visser, destijds eigenaar van het bedrijf Fisher Orthopedie (later Fisher Group). Fisher verzorgde in eerste instantie cursussen voor onder andere schoenwinkels: eerst voetkunde maar later ook cursussen voor het vervaardigen van handgemaakte inlegzolen voor mensen met voetproblemen: de Podologie. 

Met het doorontwikkelen van deze beroepsgroep kwamen er uit de markt ook vragen naar kant en klare producten. Inlegzolen die de kwaliteit van de schoenen verbeterden en meer comfort en ondersteuning gaven aan de dragers ervan. Rond 1995 zijn door deze vraag de eerste zolen op de markt gekomen, eerst onder de naam “Fisher”, later onder de naam Mysole.

Om de voet en schoen optimaal op elkaar af te stemmen, ontwikkelde Mysole, in nauwe samenwerking met podologen, podotherapeuten, en orthopedische schoenmakers een serie hoogwaardige inlegzolen die speciaal ontwikkeld zijn voor werken, sporten en vrije-tijd. 

Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, krijgt de voet perfecte ondersteuning en worden voet- en lichaamsklachten tegengegaan.

” it’s the sole that makes the shoe “

brand values

Passie voor de voet
‘Met hart en ziel’

Ambitieus
Think BIG!

Kwaliteit
Wat we doen, doen we goed.

Innovatief
‘Altijd in ontwikkeling’

INSIGHTS

Betrouwbare kwaliteit
Door bijna 100 jaar ervaring

Breed assortiment
Meer dan 40 verschillende inlegzolen

Goede pasvorm
Ontwikkeld in samenwerking met voetspecialisten

Opvallende verpakking

DAILY

De Daily inlegzolen zijn gecreëerd voor de momenten waarop jij je zonder klachten kan genieten van je vrijetijdsbesteding. Maak een keuze uit onze Mysole Daily serie voor dagelijks gebruik.

SPORT

Gun jezelf de perfecte inlegzool tijdens het sporten. Het verhoogt je comfort en draagt bij aan extra demping en stabiliteit. Haal (nog) meer uit je sport. Presteer maximaal, kies je perfecte inlegzool.

SPECIAL

Het Mysole Special programma bestaat uit een serie hoogwaardige inlegzolen die geproduceerd zijn voor specifieke toepassingen. Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen wordt het draagcomfort verhoogd. 

WORK

De Mysole Work inlegzolen dienen als aanvulling of upgrade van werkschoenen en zijn voor een breed publiek toegankelijk. Het draagcomfort wordt verhoogd, en de voet krijgt perfecte ondersteuning. Voet- en lichaamsklachten worden tegengegaan.

BASIC

De Basic inlegzolen zijn zeer geschikt als vervanging van je bestaande inlegzolen. Deze serie bevat ook zolen tegen koude of juist warme voeten en nare geurtjes. Een basis musthave voor iedere schoen.