GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden

Voorkom voetklachten

Mysole preventief bij voetklachten

zolen voor

Dagelijks gebruik

proffesionele zolen voor

Sportliefhebbers

speciale zolen voor

Voetklachten

comfortabele zolen voor

Werkschoenen
Home | Voorkom voetklachten

Voetklachten en voetpijn komen zeer vaak voor. Naar schatting ondervindt 75% van de bevolking wel eens een voetprobleem. De voet heeft een vernuftige structuur met 26 beentjes en 33 gewrichten, omgeven door een web van spierweefsel en zenuwen. Met iedere stap wordt een kracht van 2 à 3 keer het lichaamsgewicht op voeten en enkels uitgeoefend. We nemen gemiddeld zo’n 8000 stappen per dag, dus het is vrij logisch dat iedereen wel eens voetklachten ondervindt. Mysole heeft geschikte inlegzolen die helpen tegen de meest voorkomende voetklachten. Inlegzolen die leiden tot pijnvrij lopen en staan. Gebruik de zoolkeuzehulp of klik op een van de voetklachten en ontdek welke zool het meest geschikt is voor jouw voeten.

Iedereen kan pijnvrij lopen

Onze lijn inlegzolen bestaat in totaal uit meer dan 40 verschillende inlegzolen. Ervaar je klachten tijdens het lopen? Heb je regelmatig pijn aan de voeten? Ook voor jou hebben we geschikte en passende inlegzolen, zodat je weer pijnvrij kunt lopen en staan.

Mysole is een complete productlijn die is ontwikkeld in samenwerking met podologen en podotherapeuten. Podologen en podotherapeuten weten als geen ander waardoor pijn aan de voet kan ontstaan.

Allereerst hebben we gekeken naar de voetklachten die het meeste voorkomen in de praktijken van podologen en podotherapeuten. De onderzoeksresultaten hebben geleid tot inlegzolen die een oplossing bieden voor de meest gehoorde klachten.

Voorkom voetklachten met inlegzolen
Mysole Voetklachten

Veelvoorkomende voetklachten

Mysole heeft een complete lijn inlegzolen ontwikkeld die iedereen kan helpen om onderstaande klachten te voorkomen en in veel gevallen zelfs te genezen.

Voetstanden

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00