VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
Home | Voorkom voetklachten

Voetklachten en voetpijn komen zeer vaak voor. Naar schatting ondervindt 75% van de bevolking wel eens een voetprobleem. De voet heeft een vernuftige structuur met 26 beentjes en 33 gewrichten, omgeven door een web van spierweefsel en zenuwen. Met iedere stap wordt een kracht van 2 à 3 keer het lichaamsgewicht op voeten en enkels uitgeoefend. We nemen gemiddeld zo’n 8000 stappen per dag, dus het is vrij logisch dat iedereen wel eens voetklachten ondervindt. Mysole heeft geschikte inlegzolen die helpen tegen de meest voorkomende voetklachten. Inlegzolen die leiden tot pijnvrij lopen en staan. Gebruik de zoolkeuzehulp of klik op een van de voetklachten en ontdek welke zool het geschiktst is voor jouw voeten.

Iedereen kan pijnvrij lopen

Onze lijn inlegzolen bestaat in totaal uit meer dan 40 verschillende inlegzolen. Ervaar je klachten tijdens het lopen? Heb je regelmatig pijn aan de voeten? Ook voor jou hebben we geschikte en passende inlegzolen, zodat je weer pijnvrij kunt lopen en staan.

Mysole is een complete productlijn die is ontwikkeld in samenwerking met podologen en podotherapeuten. Podologen en podotherapeuten weten als geen ander waardoor pijn aan de voet kan ontstaan.

Allereerst hebben we gekeken naar de voetklachten die het meeste voorkomen in de praktijken van podologen en podotherapeuten. De onderzoeksresultaten hebben geleid tot inlegzolen die een oplossing bieden voor de meest gehoorde klachten.

Veelvoorkomende voetklachten

Het voorkomen van klachten

Een inlegzool van Mysole is ontwikkeld als hulpmiddel voor je voeten om klachten te voorkomen en pijn weg te nemen. De beste inlegzooltjes voor jouw situatie hangt af van de klachten die je nu ervaart. Heb je dagelijks last van een vermoeide voeten, doorgezakte voet of voorvoet, een hoge wreef, hielspoor, overpronatie of andere blessures? Met goede inlegzolen in je sportschoenen, werkschoenen of zelfs hoge hakken kun je weer met plezier gaan wandelen, hardlopen, werken of een avond lekker dansen. Sommige van onze zolen dragen zelfs bij aan herstel en genezing van bepaalde voetklachten!

Verkeerde voetstanden

Een verkeerde voetstand kan zorgen voor pijnklachten in andere lichaamsdelen; pijnlijke hielen, achillespezen, zere knieën, rug- of nekpijn. Bekijk via de zoolkeuzehulp welke inlegzolen bij jou passen en ervaar de verlichting van je klachten.

Meer steun en gemak

Een inlegzool is speciaal gemaakt om de stand van je voet te corrigeren. Door op de juiste punten ondersteuning te bieden kun je voetklachten en/of lichamelijke klachten verminderen of zelfs voorkomen. De inlegzool zorgt in je schoenen ook voor extra demping en comfort. Zelfs zonder voetklachten zul je merken dat lopen een stuk prettiger aanvoelt. Als je last hebt van pijnlijke voeten of vermoeide voeten zijn inlegzolen van Mysole de ideale oplossing.

Verbeterde comfort in al je schoenen.

Door Mysole inlegzooltjes verbeter je de voetstand en besteed je bovendien aandacht aan het corrigeren van je lichaamshouding. Mysole inlegzooltjes geven extra ondersteuning op precies de plekken waar herstel nodig is. Na je eerste aankoop van inlegzolen zul je direct merken dat je klachten afnemen, je ‘steviger’ staat en optimaal comfort ervaart, welke schoen je ook draagt.

Inlegzooltjes voor dagelijkse voetklachten
Inlegzolen tegen voetklachten

Wat zijn de meest voorkomende klachten?

Uit grondig onderzoek blijkt dat we met 48 verschillende inlegzooltjes de meest voorkomende voetklachten kunnen verminderen. Herken jij je in een of meerdere van deze klachten?

Hoe prettig is het wanneer je klachten door een eenvoudige aanpassing verholpen kunnen worden. Mysole inlegzooltjes zijn ervoor ontworpen om jou van je pijnklachten af te helpen of ze aanzienlijk te verminderen; voor een betere ondersteuning, meer grip, meer schokdemping en daardoor ook meer comfort dan standaard schoenzolen. Deze inlegzooltjes beïnvloeden je loopgedrag en daarmee je houding.

Verklein de kans op blessures

Goede ondersteuning met de juiste demping zorgt ervoor dat botten, spieren en pezen minder last hebben van schokken. De kans op een blessure wordt door de inlegzool verkleint.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00