VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
Home | Voorkom voetklachten | Metatarsalgie

Metatarsalgie zooltjes

Metatarsalgie is een verzamelnaam voor voetklachten die voornamelijk in de voorkant van de voet zitten. Voorvoetklachten kenmerken zich vaak door pijn onder de bal van je voet. Deze pijn wordt meestal veroorzaakt door overbelaste of doorgezakte middenvoetsbeentjes. De klachten spelen met name op tijdens het lopen en staan. Mysole heeft hieronder diverse zolen geselecteerd die de klachten bij Metatarsalgie verlichten en zelfs verhelpen.

Metatarsalgie: Wat kun je er tegen doen

Omdat voorvoetklachten vaak voorkomen is er veel over bekend. De oorzaak van voorvoetklachten kan wel heel divers zijn en is dus bij iedereen anders. Bekende oorzaken zijn:

  • Knellend schoeisel
  • Beknelde zenuw
  • Slecht voetbed in de schoen
  • Verkeerde afstand tussen de grote teen en de andere tenen

Omdat de oorzaken divers zijn, geldt dat ook voor de behandelingsmethoden. Zo kun je bijvoorbeeld een schoen op maat laten maken als je brede voeten hebt. Soms kunnen voet- en kuitspier oefeningen helpen bij het versterken en wendbaarder maken van de botten in je voorvoet. Soms moet er ook fysiotherapie aan te pas komen. Je kunt ook hulpmiddelen gebruiken. Naast op maat gemaakte schoenen kunnen ook compressiesokken de houding van de voet beïnvloeden om de klachten te laten verminderen. Als compressie sokken te veel druk zetten kun je ook kijken naar rubberen kussentjes die je om de voorvoet kan trekken.

Wanneer je op zoek bent naar een snelle oplossing die niet te veel van je tijd en lichaam vraagt. Dan bied een inlegzool voor Metatarsalgie van Mysole uitkomst.

Metatarsalgie Inlegzolen

Metatarsalgie inlegzooltjes van Mysole geven stabiliteit en verminderen de druk op de voorvoet waardoor de druk onder de gehele voet goed verdeeld wordt. Ook is het het van belang dat de voetboog optimaal wordt ondersteund zodat deze niet meer kan doorzakken en het gewicht gelijkmatig over de voet wordt verdeeld. Op deze manier komt er minder druk op de voorvoet te staan waardoor de pijn onder de bal van de voet af neemt. Bovendien hebben Mysole inlegzolen ook een positief effect je houding en voorkomen hiermee ook klachten

Voordelen van Mysole inlegzolen:

  • Verbeterde pasvorm
  • Betere ondersteuning
  • Verhoogd comfort
  • Effectieve verlichting van metatarsalgie
  • Verbetering van de algehele voetgezondheid

Eenvoudig online zooltjes voor Metatarsalgie bestellen

Veel sportwinkels, schoenenzaken en schoenmakers verkopen de zolen van Mysole. De dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt is snel en gemakkelijk te vinden op onze pagina met verkooppunten. Je kunt echter eenvoudig en snel online bestellen en je ontvangt de Mysole inlegzolen voor Metatarsalgie gewoon bij je thuis of bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Heb je nog vragen voordat je je bestelling plaatst, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen voor advies op maat. Telefoon: 0416 20 91 70 of een stuur een mail naar: support@mysole.nl

Let op: De inhoud op deze pagina geeft algemene informatie over Metatarsalgie en is geen vervanging voor medisch advies. Bij aanhoudende pijn en klachten, raadpleeg altijd een arts of specialist voor de juiste diagnose en behandeling.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00