Voorkom voetklachten met Mysole

Elke dag pijn aan je voeten ervaren is niet prettig. En het is bovendien ook niet nodig. Mysole heeft geschikte inlegzolen die helpen tegen de meest voorkomende voetklachten. Inlegzolen die leiden tot pijnvrij lopen en staan.

Iedereen kan pijnvrij lopen

Onze lijn inlegzolen bestaat in totaal uit meer dan 40 verschillende inlegzolen. Ervaar je klachten tijdens het lopen? Heb je regelmatig pijn aan de voeten? Ook voor jou hebben we geschikte en passende inlegzolen, zodat je weer pijnvrij kunt lopen en staan. 

Mysole is een complete productlijn die is ontwikkeld samen met podologen en podotherapeuten. Podologen en podotherapeuten weten als geen ander waardoor pijn aan de voet kan ontstaan.

Allereerst hebben we gekeken naar de voetklachten die het meeste voorkomen in de praktijken van podologen en podotherapeuten. De onderzoeksresultaten hebben geleid tot inlegzolen die een oplossing bieden voor de meest gehoorde klachten.

Mysole-voorkom-voetklachten
Mysole-voorkom-voetklachten

Voetklachten

Deze meest gehoorde en meest voorkomende voetklachten zijn:

Voetstanden

Mysole heeft aan de hand van de zes meest voorkomende pijnklachten een complete lijn inlegzolen ontwikkeld die iedereen kan helpen naar een pijnvrij leven.

26 Beentjes, 33 gewrichten…

Voetklachten en voetpijn komen zeer vaak voor. Naar schatting ondervindt 75% van de bevolking wel eens een voetprobleem. De voet heeft een vernuftige structuur met 26 beentjes en 33 gewrichten, omgeven door een web van spierweefsel en zenuwen. Met iedere stap wordt een kracht van 2 à 3 keer het lichaamsgewicht op voeten en enkels uitgeoefend. We nemen gemiddeld zo’n 8000 stappen per dag, dus het is vrij logisch dat iedereen wel eens voetklachten ondervindt.

  1. Spronggewrichten;
  2. Voetspieren;
  3. Hielbeen;
  4. Middenvoetsbeenderen;
  5. Tenen; Achillespees;
  6. Peroneus;
  7. Scheenbeen.
Voetklachten