GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden

Inlegzolen van Mysole

Optimaal comfort, maximale ondersteuning

inlegzolen voor

Dagelijks gebruik

inlegzolen voor

Sportliefhebbers

inlegzolen en applicatie bij

Voetklachten

werkzolen voor

Langdurig staan

Inlegzolen zijn voor iedere gelegenheid de juiste keuze

Heb jij last van je voeten? Inlegzolen helpen bij veelvoorkomende voetklachten. Naar schatting blijkt dat ongeveer 75% van de Nederlanders wel eens voetklachten heeft. Van vermoeide voeten, hielspoorklachten tot voorvoetklachten of achillesklachten. En daar wil je natuurlijk graag vanaf. Je voeten worden dagelijks blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu wandelt, hardloopt, voetbalt of fietst. Deze druk kan leiden tot voetaandoeningen. Om je voeten te beschermen, comfortabel te houden en klachten te voorkomen zijn Mysole inlegzolen de perfecte oplossing.

Welk type heb ik nodig?

Mysole is afgestemd op klachten aan je voeten en houden ook rekening met je loopgedrag. Echter, ook zonder klachten zijn inlegzolen een goede investering voor je dagelijkse energielevel door de invloed die ze hebben op je houding en loopgedrag. Meer weten?

Mysole klantenservice

Vraag het onze experts

Tijdens werkdagen geven onze experts je graag advies bij het maken van de juiste inlegzooltjes keuze. Gebruik de chat, stuur een mail of bel ons op: +31 (0)416 20 91 70

Ma08.30u16.30u
Di08.30u16.30u
Wo08.30u16.30u
Do08.30u16.30u
Vr08.30u16.30u

Wat zijn de belangen van inlegzolen?

Wie wel eens zere voeten heeft, weet hoe vervelend dat is. Ons hele lichaam heeft baat bij pijnvrij lopen. Ook jij kunt pijnvrij lopen: door het gebruik van goede inlegzooltjes. Mysole past iedere schoen aan naar de persoonlijke anatomie van de drager. Het is het beste antwoord op veelvoorkomende voetklachten. Wacht niet langer: Step into your comfortzone en koop inlegzolen!

De kracht van Mysole

De kracht van Mysole, zit hem in de oorsprong. Het programma is ontstaan in nauwe samenwerking met podologen, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers. Het resultaat is een serie hoogwaardige inlegzooltjes waarvan elke zool speciaal is ontwikkeld voor specifieke toepassingen.

Mysole inlegzooltjes bestaan uit hoogwaardige materialen waardoor ze duurzaam zijn en voorzien van extra gemakken, zoals bijv. schokdemping, carbon tegen geurtjes en materialen die zorgen voor minder wrijving.

Mysole Daily voor dagelijks gebruik
Mysole Sport voor sporters
Mysole Special
Mysole Work voor werkschoenen
Inlegzolen bij voetklachten

Wanneer heb ik inlegzooltjes nodig?

Inlegzooltjes kunnen worden gebruikt tijdens werk, sport en vrijetijdsbesteding. Ze passen in bijna iedere schoen van werkschoenen tot sneakers. Mysole heeft nu al meer dan veertig verschillende soorten inlegzooltjes ontwikkeld voor gebruik tijdens werk, sport, in de vrije tijd.

Daily, inlegzolen voor dagelijks gebruik.
Work, als upgrade of aanvulling van je werkschoenen.
Sport, ter ondersteuning tijdens het sporten.
Special, specifiek gericht op veelvoorkomende voetklachten.

Verbeteren van je lichaamshouding

De anatomische vorm van Mysole sluit uitstekend aan op de natuurlijke vorm van je voeten; perfecte ondersteuning en comfort. Door je bestaande zolen te vervangen en/of door een Mysole inlegzool te gaan gebruiken zul je merken dat de ‘nieuwe’ stand van je voet je gehele lichaamshouding verbetert waardoor klachten in de meeste gevallen afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

Voor iedereen geschikt

Met elke stap oefen je kracht van twee à drie keer je lichaamsgewicht uit op je voeten en enkels. We proberen gemiddeld minimaal 8.000-10.000 stappen per dag te lopen, dus het is niet geheel onlogisch dat eenieder wel eens voetklachten ondervindt.

Mysole is niet alleen voor mensen met voetklachten, maar ook als je op zoek bent naar meer loopcomfort is een inlegzool aan te raden. Vermoeide voeten of pijn na langdurig lopen is een veelvoorkomend probleem en erg vervelend. Heb je vooral pijnklachten dan is het goed om inlegzolen te kopen die passend zijn bij je lichamelijke klachten. Het verminderen en misschien zelfs een eind te maken aan je voetklachten zorgt voor enorme verlichting tijdens je dagelijkse bezigheden.

Inlegzooltjes voor sporters
Inlegzolen voor iedere voet

Voor elke voet een passende oplossing

Een goede schoen is voor veel mensen niet genoeg. Fabrikanten investeren veel tijd en geld in de ontwikkeling van universeel schoeisel en er zijn prachtige, hoogwaardige schoenen op de markt. Toch laat een aspect vaak te wensen over: de inlegzool. Want een fabrikant kan nu eenmaal geen schoenen maken die zijn afgestemd op ieder type drager, anatomie en activiteit.

Met inlegzolen van Mysole in je schoenen ondersteun je de voet precies waar dat nodig is. Hiermee verhoog je het loopcomfort en verminder je voet- en lichaamsklachten. De goede demping zorgt ervoor dat de botten, spieren en pezen minder last hebben van schokken. Hierdoor verklein je de kans op blessures. Met 48 verschillende soorten inlegzooltjes voor diverse schoenen zijn er ook voor jouw voeten of klachten een passende oplossing. Denk hierbij aan voetklachten zoals:

Het voorkomen van klachten

Een inlegzool van Mysole is ontwikkeld als hulpmiddel voor je voeten om klachten te voorkomen en pijn weg te nemen. De beste inlegzooltjes voor jouw situatie hangt af van de klachten die je nu ervaart. Heb je dagelijks last van een vermoeide voeten, doorgezakte voet of voorvoet, een hoge wreef, hielspoor, overpronatie of andere blessures? Met goede inlegzolen in je sportschoenen, werkschoenen of zelfs hoge hakken kun je weer met plezier gaan wandelen, hardlopen, werken of een avond lekker dansen. Sommige van onze zolen dragen zelfs bij aan herstel en genezing van bepaalde voetklachten!

Verkeerde voetstanden

Een verkeerde voetstand kan zorgen voor pijnklachten in andere lichaamsdelen; pijnlijke hielen, achillespezen, zere knieën, rug- of nekpijn. Bekijk via de zoolkeuzehulp welke inlegzolen bij jou passen en ervaar de verlichting van je klachten.

Meer steun en gemak

Een inlegzool is speciaal gemaakt om de stand van je voet te corrigeren. Door op de juiste punten ondersteuning te bieden kun je voetklachten en/of lichamelijke klachten verminderen of zelfs voorkomen. De inlegzool zorgt in je schoenen ook voor extra demping en comfort. Zelfs zonder voetklachten zul je merken dat lopen een stuk prettiger aanvoelt. Als je last hebt van pijnlijke voeten of vermoeide voeten zijn inlegzolen van Mysole de ideale oplossing.

Verbeterde comfort in al je schoenen.

Door Mysole inlegzooltjes verbeter je de voetstand en besteed je bovendien aandacht aan het corrigeren van je lichaamshouding. Mysole inlegzooltjes geven extra ondersteuning op precies de plekken waar herstel nodig is. Na je eerste aankoop van inlegzolen zul je direct merken dat je klachten afnemen, je ‘steviger’ staat en optimaal comfort ervaart, welke schoen je ook draagt.

Inlegzooltjes voor dagelijkse voetklachten
Inlegzolen tegen voetklachten

Wat zijn de meest voorkomende klachten?

Uit grondig onderzoek blijkt dat we met 48 verschillende inlegzooltjes de meest voorkomende voetklachten kunnen verminderen. Herken jij je in een of meerdere van deze klachten?

Hoe prettig is het wanneer je klachten door een eenvoudige aanpassing verholpen kunnen worden. Mysole inlegzooltjes zijn ervoor ontworpen om jou van je pijnklachten af te helpen of ze aanzienlijk te verminderen; voor een betere ondersteuning, meer grip, meer schokdemping en daardoor ook meer comfort dan standaard schoenzolen. Deze inlegzooltjes beïnvloeden je loopgedrag en daarmee je houding.

Verklein de kans op blessures

Goede ondersteuning met de juiste demping zorgt ervoor dat botten, spieren en pezen minder last hebben van schokken. De kans op een blessure wordt door de inlegzool verkleint.

Ga voor preventie met inlegzolen

  • Voorkom voetklachten
  • Belasten of overbelasten
  • Op de juiste manier proneren

Je voeten worden constant met allerlei krachten belast. Met sporten kunnen bepaalde bewegingen door zwaardere belasting versterkt worden wat tot klachten kan leiden. Het bekendste voorbeeld hiervan is overpronatie.

Pronatie

Pronatie is een ingewikkelde beweging die samengesteld is uit rotaties rond drie verschillende bewegingsassen. Die kunnen op verschillende plaatsen in de voet op uiteenlopende momenten tijdens het lopen / rennen plaatsvinden. De voet hoort te proneren, maar een te grote bewegingsuitslag kan tot problemen leiden. 

Ga pronatie tegen

Om te voorkomen dat er klachten ontstaan bij het sporten, kun je ervoor kiezen om preventief inlegzolen te gebruiken. Zaak hierbij is dat de pronatiebeweging niet volledig wordt tegengegaan, voor goed functioneren dient je voet in zekere mate te proneren.

De werking van Mysole is corrigerend voor de dynamiek, maar de zolen worden vanuit een preventief oogpunt gemaakt. Je zult merken dat je niet meer zonder kunt. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen of jezelf laten informeren bij één van onze verkooppunten.

Bekijk inlegzolen tegen pronatie
Preventie met Mysole
Mysole winkels in jouw buurt

Zoek een shop bij jou in de buurt

Wil je weten hoe Mysole je klachten kan verlichten? In onze webshop zijn ze online te koop, net als in sportwinkels, schoenenzaken en schoenmakers in Nederland en België en diverse webwinkels bieden onze inlegzolen aan.

Het dichtstbijzijnde Mysole verkooppunt is snel en gemakkelijk te vinden via onze storelocator. Wil je nu direct hulp of advies bij je keuze? Gebruik de chat of neem contact met ons op.

Hou je inlegzooltjes in goede conditie

Er zijn enkele belangrijke voorwaarden om je zolen in goede conditie houden en ervoor te zorgen dat ze langer – in goede staat – bruikbaar zijn. Wij geven je graag enkele tips om de levensduur van jouw inlegzooltjes te verlengen:

Tip 1

Verwijder altijd de originele zolen uit je schoenen voordat je de inlegzool in je schoen plaatst.

Tip 2

Verwijder altijd de inlegzooltjes uit je schoenen wanneer je deze uittrekt. Hierdoor zorg je namelijk dat het transpiratievocht kan verdampen en de volgende keer dat je ze draagt meer vocht absorberen.

Tip 3

Leg je inlegzooltjes nooit op een warmtebron zoals een radiator te drogen. Hiermee loop je het risico dat ze scheuren, vervormen of krimpen. Reinig je ze alleen met lauwwarm water en een vochtige doek. Gebruik nooit chemische producten of deodorant, dit kan het materiaal aantasten.

Tip 4

Wanneer je inlegzooltjes draagt, is het belangrijk de schoen goed te sluiten. Vooral bij sneakers of sportschoenen worden de veters niet altijd gebruikt zoals ze bedoeld zijn. De kans is groot dat je voet dan overmatig schuift in de schoen en waardoor het gewenste effect afneemt.

Bij onvoldoende verwachte verbetering en/of aanhoudende pijnklachten, adviseren we een voetspecialist te bezoeken, omdat die kan helpen de oorzaak van je klachten exact in beeld te brengen.

Bekijk alle Mysole inlegzooltjes

Bekijk alle inlegzolen

Keuze uit meer dan 40 verschillende inlegzolen.

zolen tegen voetklachten

Alles over voetklachten

Heb je klachten? Zoek bij je klacht de juiste inlegzool. Makkelijk toch!

Waar kan ik mijn Mysole kopen?

Mysole verkooppunten

Ga je liever naar een winkel? Bekijk de verkooppunten in jouw buurt.

Inlegzooltjes speciaal voor sporters

Inlegzolen voor sporters

Specifieke inlegzooltjes voor de meest voorkomende sporten.

Inlegzolen voor

dagelijks gebruik

Meer comfort en ondersteuning tijdens dagelijkse activiteiten.

Check ze allemaal

Inlegzolen voor

sportliefhebbers

Presteer maximaal door extra ondersteuning en stabiliteit.

Shop je sportzolen

Inlegzolen en applicaties bij

voetklachten

Applicaties en inlegzolen ontwikkeld voor specifieke voetproblemen.

Zoek jouw favoriete inlegzool

Werkzolen voor

langdurig staan

Uitermate geschikt voor optimale ondersteuning tijdens je werk.

Bekijk onze werkzolen
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00