Voor 15u besteld, zelfde dag verzonden

max 4,95 verzendkosten

GRATIS retourneren

INLEGZOLen nodig?

Je voeten worden dagelijks blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu wandelt, hardloopt of fiets. Deze druk kan leiden tot voetaandoeningen. Om je voeten te beschermen, comfortabel te houden en klachten te voorkomen zijn inlegzolen de perfecte oplossing. Lees verder…

inlegzolen voor dagelijks gebruik

Meer comfort en ondersteuning tijdens dagelijkse activiteiten.

Mysole inlegzolen outdoor

extra comfort tijdens het lopen

Een inlegzool van Mysole is ontwikkeld als hulpmiddel voor je voeten om klachten te voorkomen en pijn weg te nemen. Vermoeide voeten zijn voor veel mensen een dagelijks fenomeen. Mysole heeft in samenwerking met artsen, sportmedisch specialisten, podologen en podotherapeuten voor diverse uiteenlopende klachten en aandoeningen, passende zolen ontwikkeld. Uiteraard met als uitgangspunt (preventief) pijnvrij te kunnen lopen, sporten en
werken.

Verkeerde voetstanden

Een verkeerde voetstand kan zorgen voor pijnklachten in andere lichaamsdelen; pijnlijke hielen, achillespezen, zere knieën, rug- of nekpijn. Bekijk via de zoolkeuzehulp welke zool bij jou past en ervaar de verlichting je klachten.

De voordelen van Mysole inlegzolen

Door de expertise die is ingezet bij de ontwikkeling van de Mysole inlegzolen met behulp van artsen, therapeuten en schoenfabrikanten weten we exact wat belangrijk is voor jouw voeten. Onze producten bestaan uit hoogwaardige materialen waardoor ze duurzaam zijn en voorzien van extra gemakken, zoals het voorkomen van zweetvoeten.

Verbeteren van je lichaamshouding

De anatomische vorm van de Mysole inlegzooltjes sluit uitstekend aan op de natuurlijke vorm van je voeten; perfecte ondersteuning én comfort. Je lichaamshouding verbetert waardoor klachten in de meeste gevallen afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

Levensduur verlengen van jouw schoenen

Niet onbelangrijk is een pluspunt van inlegzolen dat door het gebruik er van, de levensduur van je schoenen wordt verlengd. MySole heeft inmiddels 48 verschillende inlegzooltjes ontworpen voor uiteenlopende werk-, sportbelevingen en vervelende voetklachten. Door je bestaande zolen te vervangen en/of door een Mysole inlegzool te gaan gebruiken zal je merken dat de ‘nieuwe’ stand van je voet je gehele gesteldheid verbetert.

Mysole Daily
Mysole Sport
Mysole Special
Mysole Work

Wanneer gebruik je inlegzolen?

Inlegzolen kunnen worden gebruikt tijdens werk, sport en vrijetijdsbesteding. Ze passen in vrijwel iedere schoen van werkschoenen tot sneakers en zelfs hoge hakken. We hebben 4 verschillende hoogwaardige series ontwikkeld waarmee jij jouw bestaande zolen kunt vervangen.

 • Daily, voor dagelijks gebruik zelfs in hoge hakken.
 • Work, als upgrade of aanvulling van je werkschoenen.
 • Sport, ter ondersteuning tijdens het sporten.
 • Special, specifiek gericht op veelvoorkomende voetklachten.

Last van Zweetvoeten?

Goed nieuws! Er zijn ook diverse modellen die zorgen dat je voeten koel en droog blijven, kortom ideaal om zweetvoeten tegengaan en nare luchtjes voorkomen.

Mysole inlegzolen running

INLEGZOLEN VOOR IEDEREEN

De Mysole inlegzool is niet alleen voor mensen met voetklachten, maar ook als je op zoek bent naar meer loopcomfort is de inlegzool aan te raden. Vermoeide voeten of pijn na langdurig lopen is een veelvoorkomend probleem en erg vervelend. Heb je vooral pijnklachten dan is het goed om te kijken naar passende inlegzolen passend bij jouw lichamelijke klachten. Het verminderen en wellicht eind te maken aan de pijn zorgt voor een enorme verlichting van klachten.

Verbeterde comfort in al je schoenen.

Met behulp van inlegzolen verbeter je je voetstand en besteed je tevens aandacht aan het corrigeren van je lichaamshouding. MySole inlegzolen geven extra ondersteuning op precies de plekken waar herstel nodig is. Na je eerste aankoop van inlegzolen zal je direct merken dat je klachten afnemen, je ‘steviger’ staat en optimaal comfort ervaart, welke schoen je ook draagt.

Gemiddeld 8.000 stappen per dag.

Met elke stap oefen je kracht van twee à drie keer je lichaamsgewicht uit op je voeten en enkels. We proberen gemiddeld minimaal 8.000-10.000 stappen per dag te lopen, dus het is niet geheel onlogisch dat eenieder wel eens voetklachten ondervindt.

MEEST VOORKOMENDE VOETPROBLEMEN

Uit grondig onderzoek blijkt dat we met 48 verschillende inlegzolen de meest voorkomende voetklachten kunnen verminderen. Herken jij je in een of meerdere van deze klachten?

 • Scheefstand, ook bekend als overpronatie of supinatie.
 • Hielspoor
 • Achillespees klachten
 • Voorvoet klachten
 • Vermoeide voeten en/of benen
 • Diabetische voet
 • Platvoeten
 • Holvoeten
 • Mortons neuroom
 • Rugklachten

Hoe prettig is het wanneer je klachten door middel van een eenvoudige aanpassing verholpen zijn. Mysole inlegzolen zijn ervoor ontworpen om jou van je pijnklachten af te helpen of ze aanzienlijk te verminderen; voor een betere ondersteuning, meer grip, meer schokdemping en daardoor ook meer comfort dan standaard schoenzolen. Deze inlegzolen beïnvloeden je loopgedrag én daarmee je houding.

Kans op blessures verkleinen

Goede ondersteuning met de juiste demping zorgt ervoor dat botten, spieren en pezen minder last hebben van schokken. De kans op een blessure wordt door de Mysole inlegzool verkleint.

Inlegzolen voor elke voet

Een goede schoen is voor veel mensen niet genoeg. Met inlegzooltjes van Mysole in je schoenen ondersteun je de voet precies waar dat nodig is. Hiermee verhoog je het loopcomfort en verminder je voet- en lichaamsklachten. De goede demping zorgt ervoor dat de botten, spieren pezen minder last hebben van schokken. Hierdoor verklein je de kans op blessures. Met 48 verschillende soorten inlegzolen voor diverse schoenen zijn er ook voor jouw voeten of klachten een passende oplossing. Denk hierbij aan voetklachten zoals:

 • Branderige voeten
 • Holvoet
 • Platvoet
 • Naar binnenstaande voeten
 • Doorgezakte voeten
 • Zweetvoeten

De juiste inlegzolen voorkomen of verminderen pijnlijke plekken en andere klachten bijvoorbeeld pijn in je rug of nek. De beste inlegzolen voor jouw situatie hangen dus af van de klachten die je nu ervaart. Heb je last van een doorgezakte voet of voorvoet, een hoge wreef, hielspoor, overpronatie of andere blessures? Met goede steunzolen in je sportschoenen, werkschoenen of zelfs hoge hakken kun je weer met plezier gaan wandelen, hardlopen, werken of een avond lekker dansen. Sommige van onze zolen dragen zelfs bij aan herstel en genezing van bepaalde voetklachten!

Mysole inlegzolen voor iedere situatie

MYSOLE LEVENSDUUR

Er zijn een aantal belangrijke voorwaarden om je Mysole zolen in goede conditie houden en ervoor te zorgen dat ze langer -in goede staat- bruikbaar zijn. Wij geven je graag enkele tips om de levensduur van jouw inlegzolen te verlengen:

Tip 1

Verwijder altijd de originele inlegzolen uit je schoenen voordat je de Mysole inlegzool in je schoen plaatst.

tip 2

Verwijder altijd de inlegzolen uit je schoenen wanneer je deze uittrekt. Hierdoor zorg je namelijk dat het transpiratievocht kan verdampen én de volgende keer dat je ze draagt meer vocht absorberen.

tip 3

Leg je inlegzolen nooit op een warmtebron zoals een radiator te drogen. Hiermee loop je het risico dat ze scheuren, vervormen of krimpen. Reinig je ze alleen met lauwwarm water en een vochtige doek. Gebruik nooit chemische producten of deodorant, dit kan het materiaal aantasten.

tip 4

Wanneer je inlegzolen draagt is het belangrijk de schoen goed te sluiten. Met name bij sneakers of sportschoenen worden de veters niet altijd gebruikt zoals ze bedoeld zijn. De kans is groot dat je voet dan overmatig schuift in de schoen en waardoor het gewenste effect van de zooltjes afneemt.

Bij onvoldoende verwachte verbetering en/of aanhoudende pijnklachten, adviseren wij een voetspecialist te bezoeken. Die kan je helpen de oorzaak van je klachten exact in beeld te brengen.

Mysole storelocator advies nodig

MYSOLE BIJ JOU IN DE BUURT

Wil je weten hoe een steun- of inlegzool jouw klachten kan verlichten? In onze webshop zijn
ze online te koop, maar ook in sportwinkels, schoenenzaken en schoenmakers in Nederland
en België. Tevens kunnen wij en zij je helpen met uitgebreid advies over de juiste zooltjes
passend bij jouw (voet)klachten.

De dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt is snel en gemakkelijk te vinden via onze storelocator.

Wil je nu direct hulp bij je keuze? Ga dan naar de keuzehulp op deze website en kijk welke
zool het beste bij je past.

DAILY

Meer comfort en ondersteuning tijdens dagelijkse activiteiten.

SPORT

Presteer maximaal door extra ondersteuning en stabiliteit.

WORK

Uitermate geschikt voor optimale ondersteuning tijdens je werk.

SPECIAL

Applicaties en inlegzolen ontwikkeld voor specifieke voetproblemen.