GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
Optimaal comfort
Maximaal presteren

Inlegzolen

Heb jij last van je voeten? Inlegzolen helpen bij veelvoorkomende voetklachten. Naar schatting blijkt dat ongeveer 75% van de Nederlanders wel eens voetklachten heeft. Van vermoeide voeten, hielspoorklachten tot voorvoetklachten of achillesklachten. En daar wil je natuurlijk graag vanaf. Je voeten worden dagelijks blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu wandelt, hardloopt, voetbalt of fietst. Deze druk kan leiden tot voetaandoeningen. Om je voeten te beschermen, comfortabel te houden en klachten te voorkomen zijn Mysole inlegzolen de perfecte oplossing. Lees verder..

Mysole inlegzolen voor elke gelegenheid de juiste keus

Inlegzolen voor dagelijks gebruik

Inlegzolen voor dagelijks gebruik

Meer comfort en ondersteuning tijdens dagelijkse activiteiten.

Inlegzolen voor sporters

Inlegzolen voor sporters

Presteer maximaal door extra ondersteuning en stabiliteit.

Inlegzolen voor speciale voetklachten

Inlegzolen voor speciale voetklachten

Applicaties en inlegzolen ontwikkeld voor specifieke voetproblemen.

Inlegzolen voor werkschoenen

Inlegzolen voor werk

Uitermate geschikt voor optimale ondersteuning tijdens je werk.

Een selectie uit onze collectie inlegzolen

Advies nodig bij het kiezen van de juiste inlegzooltjes?

Goede inlegzooltjes zijn afgestemd op klachten aan je voeten en houden ook rekening met je loopgedrag. Echter, ook zonder klachten zijn Mysole inlegzolen een goede investering voor je dagelijkse energielevel door de invloed die ze hebben op je houding en loopgedrag.

Zoolkeuzehulp voor inlegzolen

Vraag het onze experts

Tijdens werkdagen geven onze inlegzolen experts je graag advies bij het maken van de juiste inlegzooltjes keuze. Gebruik de chat of bel ons op: +31 (0)416 20 91 70

Ma08.30u16.30u
Di08.30u16.30u
Wo08.30u16.30u
Do08.30u16.30u
Vr08.30u16.30u

Wat is het belang van inlegzolen

Wie wel eens zere voeten heeft, weet hoe vervelend dat is. Ons hele lichaam heeft baat bij pijnvrij lopen. Ook jij kunt pijnvrij lopen: door het gebruik van goede inlegzooltjes. Mysole past iedere schoen aan naar de persoonlijke anatomie van de drager. Het is het beste antwoord op veelvoorkomende voetklachten. Wacht niet langer: Step into your comfort zone!

De kracht van Mysole, zit hem in de oorsprong. Het Mysole inlegzolen programma is ontstaan in nauwe samenwerking met podologen, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers. Het resultaat is een serie hoogwaardige inlegzooltjes waarvan elke zool speciaal is ontwikkeld voor specifieke toepassingen.

Mysole inlegzooltjes bestaan uit hoogwaardige materialen waardoor ze duurzaam zijn en voorzien van extra gemakken, zoals bijv. schokdemping, carbon tegen geurtjes en materialen die zorgen voor minder wrijving.

Mysole Daily
Mysole Sport
Mysole Special
Mysole Work
Voetklachten

Wanneer gebruik je inlegzooltjes?

Inlegzooltjes kunnen worden gebruikt tijdens werk, sport en vrijetijdsbesteding. Ze passen in bijna iedere schoen van werkschoenen tot sneakers. Mysole heeft nu al meer dan 40 verschillende soorten inlegzooltjes ontwikkeld voor gebruik tijdens werk, sport, in de vrije tijd.

Mysole Daily, voor dagelijks gebruik zelfs in hoge hakken.
Mysole Work, als upgrade of aanvulling van je werkschoenen.
Mysole Sport, ter ondersteuning tijdens het sporten.
Mysole Special, specifiek gericht op veelvoorkomende voetklachten.

Verbeteren van je lichaamshouding

De anatomische vorm van de Mysole zolen sluit uitstekend aan op de natuurlijke vorm van je voeten; perfecte ondersteuning en comfort. Door je bestaande zolen te vervangen en/of door een Mysole inlegzool te gaan gebruiken zul je merken dat de ‘nieuwe’ stand van je voet je gehele lichaamshouding verbetert waardoor klachten in de meeste gevallen afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

Inlegzooltjes voor iedereen

Met elke stap oefen je kracht van twee à drie keer je lichaamsgewicht uit op je voeten en enkels. We proberen gemiddeld minimaal 8.000-10.000 stappen per dag te lopen, dus het is niet geheel onlogisch dat eenieder wel eens voetklachten ondervindt.

Mysole is niet alleen voor mensen met voetklachten, maar ook als je op zoek bent naar meer loopcomfort is een inlegzool aan te raden. Vermoeide voeten of pijn na langdurig lopen is een veelvoorkomend probleem en erg vervelend. Heb je vooral pijnklachten dan is het goed om te kijken naar inlegzolen passend bij je lichamelijke klachten. Het verminderen en misschien zelfs een eind te maken aan je voetklachten zorgt voor enorme verlichting tijdens je dagelijkse bezigheden.

Inlegzooltjes voor sporters
Inlegzooltjes voor elke voet

Inlegzooltjes voor elke voet

Een goede schoen is voor veel mensen niet genoeg. Fabrikanten investeren veel tijd en geld in de ontwikkeling van universeel schoeisel en er zijn prachtige, hoogwaardige schoenen op de markt. Toch laat één aspect vaak te wensen over: de inlegzool. Want een fabrikant kan nu eenmaal geen schoenen maken die zijn afgestemd op ieder type drager, anatomie en activiteit.

Met inlegzooltjes van Mysole in je schoenen ondersteun je de voet precies waar dat nodig is. Hiermee verhoog je het loopcomfort en verminder je voet- en lichaamsklachten. De goede demping zorgt ervoor dat de botten, spieren en pezen minder last hebben van schokken. Hierdoor verklein je de kans op blessures. Met 48 verschillende soorten inlegzooltjes voor diverse schoenen zijn er ook voor jouw voeten of klachten een passende oplossing. Denk hierbij aan voetklachten zoals:

Inlegzooltjes voorkomen voetklachten

Een inlegzool van Mysole is ontwikkeld als hulpmiddel voor je voeten om klachten te voorkomen en pijn weg te nemen. De beste inlegzooltjes voor jouw situatie hangt af van de klachten die je nu ervaart. Heb je dagelijks last van een vermoeide voeten, doorgezakte voet of voorvoet, een hoge wreef, hielspoor, overpronatie of andere blessures? Met goede steunzolen in je sportschoenen, werkschoenen of zelfs hoge hakken kun je weer met plezier gaan wandelen, hardlopen, werken of een avond lekker dansen. Sommige van onze zolen dragen zelfs bij aan herstel en genezing van bepaalde voetklachten!

Verkeerde voetstanden

Een verkeerde voetstand kan zorgen voor pijnklachten in andere lichaamsdelen; pijnlijke hielen, achillespezen, zere knieën, rug- of nekpijn. Bekijk via de zoolkeuzehulp welke inlegzolen bij jou passen en ervaar de verlichting van je klachten.

Inlegzooltjes zorgen voor steun en comfort

Een inlegzool is speciaal gemaakt om de stand van je voet te corrigeren. Door op de juiste punten ondersteuning te bieden kun je voetklachten en/of lichamelijke klachten verminderen of zelfs voorkomen. De inlegzool zorgt in je schoenen ook voor extra demping en comfort. Zelfs zonder voetklachten zul je merken dat lopen een stuk prettiger aanvoelt. Als je last hebt van pijnlijke voeten of vermoeide voeten zijn inlegzolen van Mysole de ideale oplossing.

Verbeterde comfort in al je schoenen.

Door Mysole inlegzooltjes verbeter je de voetstand en besteed je bovendien aandacht aan het corrigeren van je lichaamshouding. Mysole inlegzooltjes geven extra ondersteuning op precies de plekken waar herstel nodig is. Na je eerste aankoop van inlegzolen zul je direct merken dat je klachten afnemen, je ‘steviger’ staat en optimaal comfort ervaart, welke schoen je ook draagt.

Inlegzooltjes voor dagelijkse voetklachten
Inlegzooltjes tegen voetklachten

Meest voorkomende voetproblemen

Uit grondig onderzoek blijkt dat we met 48 verschillende inlegzooltjes de meest voorkomende voetklachten kunnen verminderen. Herken jij je in een of meerdere van deze klachten?

Hoe prettig is het wanneer je klachten door een eenvoudige aanpassing verholpen kunnen worden. Mysole inlegzooltjes zijn ervoor ontworpen om jou van je pijnklachten af te helpen of ze aanzienlijk te verminderen; voor een betere ondersteuning, meer grip, meer schokdemping en daardoor ook meer comfort dan standaard schoenzolen. Deze inlegzooltjes beïnvloeden je loopgedrag en daarmee je houding.

Inlegzooltjes verkleinen de kans op blessures

Goede ondersteuning met de juiste demping zorgt ervoor dat botten, spieren en pezen minder last hebben van schokken. De kans op een blessure wordt door de Mysole inlegzool verkleint.

Preventie met inlegzooltjes

  • Voorkom voetklachten
  • Belasten of overbelasten
  • Op de juiste manier proneren

Je voeten worden constant met allerlei krachten belast. Met sporten kunnen bepaalde bewegingen door zwaardere belasting versterkt worden wat tot klachten kan leiden. Het bekendste voorbeeld hiervan is overpronatie Pronatie is een gecompliceerde beweging die samengesteld is uit rotaties rond drie verschillende bewegingsassen. Die kunnen op verschillende plaatsen in de voet op uiteenlopende momenten tijdens het lopen / rennen plaatsvinden. De voet hoort te proneren, maar een te grote bewegingsuitslag kan tot problemen leiden. Om te voorkomen dat er klachten ontstaan bij het sporten (voornamelijk hardlopen, maar onder andere ook bij hockey, voetbal en korfbal), kan er voor gekozen worden preventief inlegzooltjes toe te passen. Zaak hierbij is dat de pronatiebeweging niet volledig wordt tegengegaan, voor goed functioneren dient de voet in zekere mate te proneren.

De werking van Mysole is corrigerend voor de dynamiek, maar de zolen worden vanuit een preventief oogpunt gemaakt. Je kunt via de zoolkeuzehulp een geschikte zool voor je voet vinden. Je zult merken dat je niet meer zonder Mysole kunt. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen of jezelf laten informeren bij de plaatselijke dealer.

Preventie met Mysole
Mysole winkels in jouw buurt

Mysole inlegzolen kopen bij jou in de buurt

Wil je weten hoe Mysole je klachten kan verlichten? In onze webshop zijn ze online te koop, maar ook in sportwinkels, schoenenzaken en schoenmakers in Nederland en België. Bovendien kunnen we je helpen met uitgebreid advies over de juiste zooltjes passend bij jouw voetklachten.

Het dichtstbijzijnde Mysole verkooppunt is snel en gemakkelijk te vinden via onze storelocator.
Wil je nu direct hulp bij je keuze? Ga dan naar de zoolkeuzehulp op deze website en kijk welke zool het beste bij je past.

Hou je inlegzooltjes in goede conditie

Er zijn een aantal belangrijke voorwaarden om je Mysole zolen in goede conditie houden en ervoor te zorgen dat ze langer -in goede staat- bruikbaar zijn. Wij geven je graag enkele tips om de levensduur van jouw inlegzooltjes te verlengen:

Tip 1

Verwijder altijd de originele zolen uit je schoenen voordat je de Mysole inlegzool in je schoen plaatst.

Tip 2

Verwijder altijd de inlegzooltjes uit je schoenen wanneer je deze uittrekt. Hierdoor zorg je namelijk dat het transpiratievocht kan verdampen én de volgende keer dat je ze draagt meer vocht absorberen.

Tip 3

Leg je inlegzooltjes nooit op een warmtebron zoals een radiator te drogen. Hiermee loop je het risico dat ze scheuren, vervormen of krimpen. Reinig je ze alleen met lauwwarm water en een vochtige doek. Gebruik nooit chemische producten of deodorant, dit kan het materiaal aantasten.

Tip 4

Wanneer je inlegzooltjes draagt is het belangrijk de schoen goed te sluiten. Met name bij sneakers of sportschoenen worden de veters niet altijd gebruikt zoals ze bedoeld zijn. De kans is groot dat je voet dan overmatig schuift in de schoen en waardoor het gewenste effect afneemt.

Bij onvoldoende verwachte verbetering en/of aanhoudende pijnklachten, adviseren wij een voetspecialist te bezoeken. Die kan je helpen de oorzaak van je klachten exact in beeld te brengen.

Bekijk alle Mysole inlegzooltjes

Bekijk alle inlegzolen

Keuze uit meer dan 40 verschillende inlegzolen.

Inlegzooltjes tegen voetklachten

Alles over voetklachten

Heb je klachten? Zoek bij je klacht de juiste inlegzool. Makkelijk toch!

Waar kan ik mijn Mysole inlegzolen kopen?

Mysole verkooppunten

Ga je liever naar een winkel? Bekijk de verkooppunten in jouw buurt.

Inlegzooltjes speciaal voor sporters

Inlegzolen voor sporters

Specifieke inlegzooltjes voor de meest voorkomende sporten.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00