Maximaal presteren met Mysole Sport

Of je nu de show steelt op het veld, door de bergen wandelt of in de hoogste versnelling fietst: je voeten en enkels krijgen het tijdens het sporten zwaar te verduren. Daarvoor verdienen ze de beste steun en alle aandacht. Gun jezelf de perfecte inlegzool voor je favoriete sport. Mysole sport inlegzolen overtreffen het doorsnee voetbed van je schoenen, verhogen het comfort en voegen waar nodig extra demping en stabiliteit toe. Kwalitatief hoogwaardige materialen en een anatomisch verantwoord voetbed beperken het risico op blessures en ander sportleed. Haal meer uit je sport. Reik hoger. Presteer maximaal met Mysole sportzolen.

Inlegzolen voor sportschoenen

Maximaal presteren met Mysole inlegzolen voor sportschoenen

Heb jij last van pijnlijke voeten tijdens het sporten? Of ben je op zoek naar goede inlegzolen om voetklachten tijdens of door het sporten te voorkomen? Dan zit je hier goed!

Als sporter vraag je veel van je voeten. Voetklachten hebben vaak een externe oorzaak zoals het soort schoenen dat je draagt. Een goede schoen is voor een sporter onmisbaar. Helaas biedt een goed gekozen schoen niet altijd het gewenste resultaat. Juist daar biedt Mysole de oplossing: comfortabele, ondersteunende en anatomisch verantwoorde inlegzolen. De innovatieve Mysole inlegzolen zijn ontwikkeld samen met podologen en podotherapeuten die als geen ander weten hoe voetklachten ontstaan en worden voorkomen.

Een verkeerde pasvorm van je schoen veroorzaakt blessures door je hele lijf

We kunnen het belang van goede inlegzolen niet genoeg benadrukken. Je doet jezelf geen plezier met schoenen die een slechte pasvorm hebben en onvoldoende steun bieden. Een verkeerde pasvorm van je schoenen veroorzaakt namelijk niet alleen voetklachten, maar ook rug-, knie- en heupklachten. Je voeten dragen namelijk dag in dag uit je volledige lichaamsgewicht. Met wandelen gebruik je veel meer dan alleen je voeten; je gebruikt je hele lichaam. Tijdens het sporten is deze druk op je voeten nog veel hoger. Sporters hebben daardoor een nog grotere kans op blessures en prestatieverminderingen.

Om je sportplezier te verbeteren en de kans op sportblessures zo klein mogelijk te maken is het dus nodig om veel aandacht aan je voeten te besteden. Mysole inlegzolen voor sportschoenen verhogen je comfort tijdens het sporten en verkleinen je kans op sportblessures. Mysole biedt een ruim assortiment aan sportinlegzolen. Je hebt bij ons keuze uit maar liefst 40 verschillende inlegzolen. Iedere voet en situatie is namelijk anders. De ene persoon presteert het beste met weinig tot geen schokdemping. Voor andere mensen werkt dit juist averechts.

Inlegzolen voor sporters
Inlegzolen ter preventie van sportblessures

Mysole Sport biedt een oplossing voor de meest voorkomende klachten die podologen dagelijks tegenkomen

Of je nu een fanatieke hardloper bent, veel wandelt of juist aan indoorsport doet, Mysole heeft voor iedere sporter de ideale inlegzolen die je voeten optimaal ondersteunen en comfort bieden. Een investering in Mysole inlegzolen is de beste stap die je kan zetten in het verzorgen van je voeten. Wanneer je Mysole inlegzolen draagt, zul je al gauw merken dat je niet meer zonder kunt. Je gunt jezelf toch ook optimaal comfort en plezier tijdens het sporten? Je voeten zullen je dankbaar zijn.

Welke sport inlegzolen passen het beste bij jou?

Een goede inlegzool voor sportschoenen is afgestemd op de voet, eventuele klachten aan de voet en houden daarnaast ook rekening met het loopgedrag. Je leest het goed: eventuele klachten, want ook als je geen voetklachten hebt, kunnen inlegzolen in je sportschoenen een goede werking hebben op het loopgedrag en de houding. Je hele lichaam heeft dus baat bij goede sportzolen.

Het antwoord op de vraag: ‘heb je inlegzolen voor je sportschoenen nodig?’, is dus altijd: ja! Goede sport Inlegzolen bieden namelijk ondersteuning, grip in de sportschoenen en zorgen bovendien voor meer demping. Welke inlegzolen heb je nodig voor je sportschoenen? Mysole geeft je graag advies. Chat of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur met één van onze medewerkers T:0416 20 91 70. Ze helpen je graag op weg met het vinden van de ideale inlegzool voor je sportschoenen!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00