Werkdagen VOOR 15u BESTELD zelfde dag verzonden
GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
Werkdagen VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
Home | Inlegzolen | Mysole Special

Heb jij last van vermoeide benen of branderige voeten? Of heb je een klein verschilletje in beenlengte? Kies dan voor Mysole inlegzolen Special. Deze inlegzolen zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met podologen, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers. De kwalitatief hoogwaardige inlegzolen Special van Mysole zijn bestemd voor een breed publiek met specifieke klachten zoals hielspoor, platvoeten en holvoet. Voetproblemen behoren voorgoed tot het verleden met het gebruik van Mysole Special inlegzolen..

Hakverhogers en speciale applicaties

Voorkom klachten en draag Mysole Special inlegzolen

De Special inlegzolen van Mysole zijn ontwikkeld als hulpmiddel voor je voeten om klachten te voorkomen en pijn weg te nemen. Wie wel eens zere voeten heeft, weet hoe vervelend dat is. De Mysole Special inlegzolen zijn afgestemd op de voet, eventuele klachten aan de voet en houden daarnaast ook rekening met het loopgedrag. Mysole Special bestaat uit een serie inlegzolen en hakjes die het lopen vergemakkelijken bij voetklachten. Hierbij kan je denken aan hielpijnen/hielspoor, achillespees klachten of een doorgezakte voorvoet. Mysole Special inlegzolen en hakjes bieden hulp om de pijn te verlichten of volledig te laten verdwijnen.

Zooltjes bieden niet alleen steun maar ook comfort. Je loopt rechter en beter met onze inlegzolen en hebt daardoor geen of minder pijnlijke voeten. Daarnaast bevorderen inlegzolen Special van Mysole de pasvorm van je schoen.

Welke inlegzolen passen het beste bij jou?

Heb jij regelmatig last van vermoeide voeten of benen? Of heb je klachten als hielspoor, rugpijn, platvoeten of zit er een klein verschilletje in de lengte van je benen, maar twijfel je welke inlegzolen het beste bij je passen? Maak dan gebruik van onze zoolkeuzehulp. Aan de hand van de antwoorden op de vragen die gesteld worden verschijnen er diverse mogelijkheden op je scherm. Wij hebben voor iedere voet een passende zool!

Keuze uit diverse materialen en ondersteuning

Door de expertise die is ingezet bij de ontwikkeling van de Special inlegzolen weten we wat belangrijk is voor jouw voeten. Aangezien geen enkele voet of klacht hetzelfde is, bieden we in de Special inlegzolen lijn een ruime keuze uit diverse materialen en ondersteuning. Hierdoor is er voor elk voetprobleem een passende variant te vinden. Daarnaast zijn onze Special inlegzooltjes zeer duurzaam en zijn ze tevens voorzien van extra features, zoals het voorkomen van zweetvoeten.

Comfortabele Special inlegzolen geschikt voor elk type voet

Een goede schoen is voor veel mensen niet genoeg. Zeker als je voetklachten hebt is het belangrijk dat je kiest voor de juiste ondersteuning van je voeten en daarmee ook voor je gehele lichaam. Onze comfortabele Special inlegzolen zijn speciaal ontworpen om voetklachten te verlichten of weg te nemen en zijn geschikt voor elk type voet. Met behulp van inlegzolen verbeter je je voetstand en besteed je tevens aandacht aan het corrigeren van je lichaamshouding. Mysole Special inlegzolen geven extra ondersteuning op precies de plekken waar herstel nodig is.

Bestel via onze webshop

Je bestelt onze special inlegzooltjes makkelijk en snel via onze webshop. Bestellingen die voor 15.00 uur bij ons binnen zijn worden dezelfde dag nog verstuurd. Heb je liever eerst een uitgebreid advies over de juiste zooltjes passend bij jouw (voet)klachten? Onze inlegzolen zijn ook te koop in sportwinkels, schoenenzaken en bij schoenmakers in Nederland en België. Via onze storelocator is de dichtstbijzijnde winkel zo gevonden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00