GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden

Mysole Inlegzolen voor hardloopschoenen

Haal meer uit je sport, presteer maximaal

zolen voor

Dagelijks gebruik

proffesionele zolen voor

Sportliefhebbers

speciale zolen voor

Voetklachten

comfortabele zolen voor

Werkschoenen
Home | Inlegzolen | Mysole Sport | Mysole Inlegzolen voor hardloopschoenen
Mysole Sport Running

Voorkom blessures met Mysole Running

De Mysole Running hardloop inlegzolen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in hardloopschoenen. De inlegzooltjes geven de optimale ondersteuning in hardloopschoenen en zorgen voor de juiste demping en stabiliteit. Door het gebruik van de inlegzooltjes in jouw hardloopschoenen loop je rechter, beter en word je lichaamshouding ook gecorrigeerd. De Mysole Running helpt jouw hardloopervaring te verbeteren.

Koop deze hardloopzool

De passende oplossing voor je hardloopschoenen

Wat maakt de Mysole Sport Running de geschikte zooltjes voor hardloopschoenen? De inlegzool beschikt over een optimale pasvorm en biedt ondersteuning aan de achter- en de middenvoet, dit maakt dat je stabieler in je schoen zit gedurende jouw run. Bovendien zorgt
de inlegzool voor de nodige schokdemping tijdens de landingsfase, dit maakt dat de belasting op de enkel-, heup- en kniegewrichten wordt verminderd.

Koop deze hardloopzool
Inlegzolen voor hardloopschoenen
Hardloop inlegzool

Comfortabele zooltjes voor jouw hardloopschoenen

In samenwerking met verschillende therapeuten en specialisten hebben we naar de meest populaire sporten gekeken en de vraag gesteld wat heeft de voet tijdens inspanning nu echt nodig. Uit dit onderzoek blijkt dat een zooltje in hardloopschoenen met name extra demping moet bevatten en schokabsorberend moet zijn om de voornaamste blessures te voorkomen.
De Mysole Sport Running biedt extra ondersteuning in de landingsfase en is zo gevormd dat er met deze zooltjes een minimale frictie aanwezig is in de hardloopschoenen. De inlegzolen helpen ook overpronatie tijdens het hardlopen tegen te gaan.

Koop deze hardloopzool

Sport Running wat zijn de voordelen van hardloop zooltjes

De Mysole zooltjes voor hardloopschoenen worden door verschillende therapeuten en specialisten geadviseerd. De voordelen op een rij:

  • Anatomische ondersteuning;
  • Extra schokdemping;
  • Prestatie verhogend;
  • Stevige en verbeterde pasvorm;
  • Biedt optimale steun en stabiliteit;
  • Verlaagd kans op blessures;
  • Verminderd belasting op enkel-, heup- en kniegewrichten;
  • Verlenging van de levensduur van de schoen.
Hardlopen

Eenvoudig online zooltjes voor hardloopschoenen bestellen

Veel sportwinkels, schoenenzaken en schoenmakers verkopen de sportzolen van Mysole. De dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt is snel en gemakkelijk te vinden via onze storelocator . Je kunt echter eenvoudig en snel online bestellen en je ontvangt de Mysole inlegzolen voor voetballers gewoon bij je thuis of bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Heb je nog vragen voordat je je bestelling plaatst, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen voor advies op maat. Telefoon: 0416 20 91 70 of een stuur een mail naar: support@mysole.nl

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00