Werkdagen VOOR 15u BESTELD zelfde dag verzonden
GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
Werkdagen VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
Home | Mysole Blog artikelen | Vier strandwandelingen om tot rust te komen

Strandwandelingen zijn een geweldige manier om te ontspannen, te genieten van de natuur en tegelijkertijd wat lichaamsbeweging te krijgen. Er is iets met de geur van zout water, het geluid van golven en de wind die door je haren waait, dat je helpt om je dagelijkse zorgen te vergeten en even helemaal in het moment te zijn. Het mooie van het strand dat je er ook in ieder seizoen terechtkan. Uitwaaien in herfst of winter, of juist lekker genieten van de zon in de lente of zomer. Gezien de ondergrond moet je er bij strandwandelingen wel voor waken dat je goede schoenen met voldoende steun draagt. Hier kunnen de inlegzolen van Mysole je als geen ander bij helpen. Ga bijvoorbeeld voor Mysole Multisorb met optimale schokdemping, drukverdeling- en ontlasting tijdens je wandeling. Hieronder drie prachtige strandwandelingen die je niet mag missen.

De afwisselende Panroute bij Rockanje

De Panroute in Voornes Duin, bij Rockanje is een prachtige wandelroute van 2,9 kilometer. De route begint bij de parkeerplaats Panweg en voert door open duin met stuivend zand, over het strand en langs vogelrijke bosranden en stille meertjes. Het is een afwisselende wandeling die perfect is voor degenen die van de natuur houden.

De prachtige Heerenduinen in Zuid-Kennemerland

Een wandeling door Heerenduinen, gelegen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, is een unieke ervaring. Dit landgoed biedt een prachtig duinlandschap met hoge duintoppen die een fantastisch uitzicht bieden. Onderweg door de bossen met eeuwenoude eiken, krijg je alle ruimte om helemaal een te worden met de natuur. Natuurmonumenten beheert het gebied en zorgt voor een prachtige wandelervaring. Deze 4,5 kilometer lange route start bij de ingang van Heerenduinen in IJmuiden, waar je kunt genieten van het prachtige duinlandschap en misschien wel wilde dieren zoals reeën, vossen, Konik paarden of Schotse hooglanders tegenkomt. Zeker de moeite waard.

Vele mogelijkheden op Goeree-Overflakkee

Op Goeree-Overflakkee biedt veel mogelijkheden voor wandelaars. Zowel voor de beginnend wandelaar als de ervaren hiker zijn hier geschikte en bovendien prachtige routes te vinden. Voor die laatstgenoemde is er bijvoorbeeld de 18 kilometer strekkende wandeling door de duinen, of de 19 kilometer lange havenroute. Ben je iets minder ervaren, dan kun je gaan voor de mooie 3 kilometer lange route ter nagedachtenis aan de watersnoodramp. Elk van deze wandelingen heeft zijn eigen charmes, biedt een unieke ervaring en de kans om de prachtige omgeving van Goeree-Overflakkee te ontdekken.

De unieke NS-wandeling door een Duinreservaat

De NS-Wandeling door Noord-Hollands Duinreservaat is een andere prachtige wandelroute. De wandeling start bij station Castricum en is 15 km lang. Er is volop afwisseling tussen bos, open veld en duinen, wat het een wandeling maakt die niet gaat vervelen. De bijzondere Oude Schulpweg, het bouwland in de duinen en het Zeedorpenlandschap zijn stuk voor stuk unieke aspecten van deze prachtige wandelroute.

Concluderend

Strandwandelingen zijn heerlijk om uit te waaien of de zon op te zoeken en helemaal tot rust te komen. Let wel op dat je stevig in je schoenen staat. Om daar zeker van te zijn, is het dragen van Mysole inlegzolen tijdens strandwandelingen altijd een goed idee. Mysole inlegzolen zijn speciaal ontworpen om de druk te verminderen en steun te bieden aan de voeten, waardoor vermoeidheid en pijn worden verminderd. Dit zorgt ervoor dat je langer en comfortabeler kunt wandelen, zodat jij het maximale uit je wandeling kunt halen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00