Werkdagen VOOR 15u BESTELD zelfde dag verzonden
GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
Werkdagen VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
Home | Mysole Blog artikelen | Wat is het belang van inlegzolen?

Wie wel eens zere voeten heeft, weet hoe vervelend dat is. Ons hele lichaam heeft baat bij pijnvrij lopen. Ook jij kunt pijnvrij lopen: door het gebruik van goede inlegzolen. 
Wij zetten voor jou de Mysole inlegzolen in de schijnwerpers. Waarom? Omdat wij zeker zijn van de goede werking ervan. Een Mysole inlegzool past iedere schoen aan naar de persoonlijke anatomie van de drager. Het is het beste antwoord op de meest voorkomende voetklachten. Wacht niet langer: Step into your comfort zone!

De kracht, zit hem in de oorsprong. Het Mysole-programma is ontstaan in nauwe samenwerking met podologen, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers. Het resultaat is een serie hoogwaardige inlegzolen waarvan elke zool speciaal is ontwikkeld voor specifieke toepassingen. Maar voordat we ons enthousiasme verder delen, eerst even teruggaan naar de allereerste vraag: waarom zouden we inlegzolen dragen?

Heeft iedereen inlegzolen nodig?

Een goede inlegzool is afgestemd op de voet, eventuele klachten aan de voet en houden daarnaast ook rekening met het loopgedrag. Je leest het goed: eventuele klachten, want ook als je geen voetklachten hebt, kunnen inlegzolen een goede werking hebben op je loopgedrag en je loophouding. Je hele lichaam heeft dus baat bij goede inlegzolen. Het antwoord op de vraag: ‘heb je inlegzolen nodig?’, is dus altijd: ja! Goede Inlegzolen bieden namelijk ondersteuning, grip in de schoenen en zorgen bovendien voor meer demping. 

Onze voeten zijn een belangrijk onderdeel en, onze voeten krijgen het soms zwaar te verduren. Ze dragen ons, ondersteunen ons en we bewegen ons voort met onze voeten. Vooral voor mensen die veel staan en lopen, zijn goede schoenen en comfort van groot belang. Goed schoeisel heeft invloed op dat comfort, op onze loophouding en loopgedrag. Waar de uitdaging in zit is dat iedere voet en situatie een individuele behandeling vraagt. Mysole gaat die uitdaging aan.

Een passende schoen is nooit op maat

Fabrikanten investeren veel tijd en geld in de ontwikkeling van universeel schoeisel en er zijn prachtige, hoogwaardige schoenen op de markt. Toch laat één aspect vaak te wensen over: de inlegzool. Want een fabrikant kan nu eenmaal geen schoenen maken die zijn afgestemd op ieder type drager, anatomie en activiteit.

‘Mysole inlegzolen passen iedere schoen aan naar de persoonlijke anatomie van de drager.’

Mysole maakt elke schoen op maat

Om de voet en de schoen optimaal op elkaar af te stemmen, ontwikkelde Mysole daarom in nauwe samenwerking met podologen, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers, een serie hoogwaardige inlegzolen die speciaal ontwikkeld zijn voor dagelijks gebruik, werk, sport en vrije tijd. 

Daarbij is uitgegaan van de meest voorkomende klachten die specialisten zien tijdens hun werkzaamheden. Uiteindelijk biedt Mysole nu al meer dan 40 verschillende soorten inlegzolen voor gebruik tijdens werk, sport, in de vrije tijd en voldoen geheel aan de eisen, wensen en kwaliteit van de consument. 

Preventief, in vier categorieën

Sport, want bij het sporten wordt het uiterste van je voeten verlangd. Bewegingen kunnen door zwaardere belasting versterkt worden wat tot klachten kan leiden. Het bekendste voorbeeld hiervan is overpronatie: een te grote bewegingsuitslag. Voor een juist functioneren dient de voet in zekere mate wel te draaien om diverse assen. Om klachten te voorkomen kun je preventief de juiste Mysole inlegzolen dragen. Er zijn zolen voor verschillende sportieve activiteiten, waarbij het uiterste van de voet wordt gevraagd.

Work, want wie op de werkvloer veel loopt of lang moet staan, voelt dat voeten en enkels het zwaar hebben. Daarvoor verdienen ze alle steun en aandacht. Verzeker jezelf van de beste inlegzool voor jouw werksituatie. Kwalitatief hoogwaardige materialen en een anatomisch verantwoord voetbed voorkomen klachten en ziekteverzuim. 

Daily, van staand ontbijten in de ochtend tot het blokje om met de hond voor het slapen gaan: onze voeten dragen ons een leven lang de dag door. Met Mysole ga je comfortabel de dag door. Kwalitatief hoogwaardige materialen en een anatomisch verantwoord voetbed helpen voetklachten voorkomen. Haal meer uit je dag: Step into your comfortzone!

Special, speciaal afgestemd op een specifieke klacht. Heb je last van vermoeide benen of branderige voeten bijvoorbeeld? Ook daarvoor heeft Mysole comfortabele zolen. Speciale zolen die zijn afgestemd op de steun en aandacht die ze verdienen. Ergonomisch en anatomisch volmaakt. Het is dan ook niet voor niets onze ‘Special’.

De (bij)werking van Mysole

Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, krijgt de voet de perfecte ondersteuning die het nodig heeft, worden voet- en lichaamsklachten tegengegaan en in veel gevallen zelfs verholpen. Je voetklachten kunnen verdwijnen met een Mysole inlegzool. Het is dat extraatje wat het verschil maakt tussen klachten en een gezonde manier van leven. Leuke extra meevaller: de inlegzool verlengt de levensduur van je schoenen. Waar wacht je nog op?

Samenvattend:

  • Anatomische ondersteuning;
  • Positief effect op voet- en lichaamsklachten;
  • Extra loopcomfort;
  • Extra schokdemping;
  • Prestatie verhogend;
  • Hoog absorberend vermogen;
  • Betere pasvorm;
  • Verlenging van de levensduur van de schoen.

Via het zoolkeuzemenu vind ook jij de geschikte zool voor je voet. Je zult merken dat je al snel niet meer zonder kunt. Step into your comfort zone!

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen of jezelf laten informeren bij de plaatselijke dealer.

Enkele productsuggesties

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00